Hogyan tudnám megértetni a bátyámmal, hogy irreálisan magas tartásdíjat fizet az exének?
Figyelt kérdés
Nem érti meg hogy így sosem lesz újra rendes kapcsolata, nem tudja újrakezdeni. 120-at fizet 2 gyerekre. Lelkiismeret-furdalása van a válás miatt.
Hogyan tudnánk meggyőzni?
2017. aug. 24. 08:35
41/43 anonim válasza:
Gondolom nektek kellene a bátyád pénze, azért nem ilyen fontos ez neked...
42/43 anonim válasza:
* azért ilyen fontos (nem nélkül)
43/43 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy nem sok a 60/gyerek. Igaza van mindenkinek aki azt írja mi közöd hozzá?! Eszembe jutott egy randis történetem erről: megismerkedtem egy gazdag vállalkozóval pár éve aki természetesen minimálbérre volt bejelentve. Egy szem 16 éves lánya volt akkor. Havi 20 ezer Ft gyt-t fizetett utána...Anyuka szerény körülmények között élt. Mesélte a pasi, hogy mindig többet akart a volt felesége de ő csakazértse...mert akkor azt hinné a gyerek, hogy mindent az Anyja vesz neki bla bla bla. Közben ő 15 milliós luxusautóval járt és elképesztően jól keresett több sikeres vállalkozása is volt. Ettől kezdve nekem olyan visszataszító lett, hogy pár nap múlva minden kapcsolatot megszakítottam vele. Képzeljétek el, mégis mennyit elárul valakiről az, hogy ennyire sajnálja a pénzt a saját gyerekétől és tovább folytatom a gondolatmenetet: így az anyukának sokkal több stresszel kell megküzdenie hiszen folyton az anyagiakon aggódik stb. ez pedig valamilyen formában a gyermeken fog csapódni. Nekem mindent elmondott ez a pasi jelleméről. Úgyhogy akkor ennyit arról, hogy milyen normális nő és kivel áll szóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!