Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vajon esélyes, hogy lecsökkent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon esélyes, hogy lecsökkentik a magas tartásdíjat?

Figyelt kérdés

Volt páromnak kislányunk után fizetek 80 e ft tartásdíjat minden hónapban. Ezt évek óta fizetem rendszeresen, átutalással.

A munkám ez év márciusában megszűnt. Kaptam egy magasabb összegű végkielégítést, amit hónapról hónapra felélek, mert sajnos azóta sem találok munkát, ennek már 7 hónapja. A magas összegű végkielégítés hónapról hónapra csökken.

Beadtam egy kérelmet a bíróságra, hogy csökkentsék le az összeget. Én reálisnak tartom, hogy 40-50 e ft-ot fizessek!

Van esély arra, hogy ezt megítélik?

Volt párom pedig kérelmet adott be a bíróságra, hogy emeljék meg 100 e ft-ra a tartásdíjat. Azzal indokolja, hogy nagy összegű végkielégítést kaptam, így nem okozhat gondot a magas tartásdíj kifizetése!

2013. okt. 4. 10:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

100e meg 80e??? Van aki kemény 10e-t se fizet!

Ha nincs melód emelni nem fogják!

Kedves exed majd jól beszopja!

2013. okt. 4. 10:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Van esély ra, igen, miután épp munkanelkuli vagy.....
2013. okt. 4. 10:37
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Mért nem nekem csináltál gyereket?! XD
2013. okt. 4. 10:43
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nincs munkád, tuti, hogy csökkenteni fogják. Százalékot fizettél eddig vagy fix összeget? Ha fixet, akkor cseszheti az ex amúgy is a végkielégítésedet. Ha százalékot, abból viszont előfordulhat, hogy megítélnek neki is. Bírótól függ.
2013. okt. 4. 10:45
 5/19 A kérdező kommentje:

fix összeg volt megállapítva!

A végkielégítés tényét tulajdonképpen arra használja volt párom, hogy bebizonyítsa, hogy van pénzem, ezért nem, hogy csökkentést ítélnek meg hanem emelést. Azt már ellejeti, hogy azóta 7 hónap telt el, és hónapról hónapra felélem, nemsokára elfogy a végkielégítés, na akkor vajon mit fog kérni?

2013. okt. 4. 10:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A kedves volt párod lehúzhatja magát a wc-n. Emberségből megbukott.
2013. okt. 4. 10:57
 7/19 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm a választ, de sajnos attól, hogy ő megbukott emberségből, még lehet, hogy nekem fizetnem kell mint egy katonatiszt!

A kérdésem arra irányult, hogy van esélyem?

2013. okt. 4. 11:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a te javadra fog dönteni a bíróság és nem a volt társadéra.

Ez 100%.

2013. okt. 4. 11:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen van, csak keres egy jó ügyvédet.
2013. okt. 4. 11:05
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

1 soha nem mondjuk el h mekkora végkielégítést kaptál

2 amint elvesztetted a munkád azonnal be kellet volna menned csökkentést kérni

3 ha most sincsen munkád akkor megítélik a csökkentést

4 hagyd h a bíró döntsön ez ügyben - lehet h még kevesebbet is ítél meg mint amit te "reálisnak" tartasz

2013. okt. 4. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!