Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon esélyes, hogy lecsökkentik a magas tartásdíjat?
Volt páromnak kislányunk után fizetek 80 e ft tartásdíjat minden hónapban. Ezt évek óta fizetem rendszeresen, átutalással.
A munkám ez év márciusában megszűnt. Kaptam egy magasabb összegű végkielégítést, amit hónapról hónapra felélek, mert sajnos azóta sem találok munkát, ennek már 7 hónapja. A magas összegű végkielégítés hónapról hónapra csökken.
Beadtam egy kérelmet a bíróságra, hogy csökkentsék le az összeget. Én reálisnak tartom, hogy 40-50 e ft-ot fizessek!
Van esély arra, hogy ezt megítélik?
Volt párom pedig kérelmet adott be a bíróságra, hogy emeljék meg 100 e ft-ra a tartásdíjat. Azzal indokolja, hogy nagy összegű végkielégítést kaptam, így nem okozhat gondot a magas tartásdíj kifizetése!
100e meg 80e??? Van aki kemény 10e-t se fizet!
Ha nincs melód emelni nem fogják!
Kedves exed majd jól beszopja!
fix összeg volt megállapítva!
A végkielégítés tényét tulajdonképpen arra használja volt párom, hogy bebizonyítsa, hogy van pénzem, ezért nem, hogy csökkentést ítélnek meg hanem emelést. Azt már ellejeti, hogy azóta 7 hónap telt el, és hónapról hónapra felélem, nemsokára elfogy a végkielégítés, na akkor vajon mit fog kérni?
Utolsó köszönöm a választ, de sajnos attól, hogy ő megbukott emberségből, még lehet, hogy nekem fizetnem kell mint egy katonatiszt!
A kérdésem arra irányult, hogy van esélyem?
Kérdező, a te javadra fog dönteni a bíróság és nem a volt társadéra.
Ez 100%.
1 soha nem mondjuk el h mekkora végkielégítést kaptál
2 amint elvesztetted a munkád azonnal be kellet volna menned csökkentést kérni
3 ha most sincsen munkád akkor megítélik a csökkentést
4 hagyd h a bíró döntsön ez ügyben - lehet h még kevesebbet is ítél meg mint amit te "reálisnak" tartasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!