Miért nem kíváncsiak rám a testvéreim? Mit tegyek, hogy rendbe jöjjön a kapcsolatunk?
Minek futsz olyan szekér után ami nem vesz fel?
Éld az életed és keress barátokat. A vér nem jelent semmit. Láthatod a saját példádon, miféle besavanyodott s egg fejek a féltestvéreid.
Sajnálom, hogy meghalt apukád, de felnőtt vagy, gondold át egy kicsit a dolgokat mintha kívülálló lennél.
Mi az hogy valakit,- egy felnőttet- nem engednek a ballagásra? Az megy aki akar.
Az esküvő szintúgy, még egy idegen is odaállhat a hátsó sorhoz ha akar.
Mi az, hogy a pénzt nem fogadták el? Azt a 16 éves, de ha igazán olyan jó apa, akár a nagyobb után is havonta utalhatta volna. Nem félévente kell az orra alá dugni a gyereknek, hogy essen tőle hanyatt.
Szerintem nem tudsz mindent, és ha meg akarod őrizni a szép emlékeidet apukádról, akkor jobb is, ha nem feszíted a húrt, mert esetleg kiderülne, hogy joggal lettek durcásak rá.
Ha meg tényleg nem lenne okuk, akkor minek neked két ilyen tesó?
Érts már meg! Elhagyta apád a gyerekeit is!!! Anyád miatt elhagyta az első feleségét és az első családját. Kivonult a kamasz gyerekei életéből, lecserélte az anyjukat anyádra. Biztos megérte neki. Akkor nem kérdezte meg a gyerekeitől, akarnak-e csonka családban élni ezután. A gyerekei pedig úgy döntöttek, hogy ilyen apára nincs szükségük. Fogadd el!!! Szerintem van ott a háttérben, amiről nem tudsz. Lehet, hogy jobb is, talán másképp néznél azután apukádra.
Hagyjuk ezt a vér dolgot. Nem kötelesek a tesóid veled jópofizni. Leírtam már, te nem tehetsz róla, hogy apád dobta az első családját anyádért, DE ha ennyire nyomulsz apádra emlékezteted a féltesóid. Nincs olyan, hogy kivonulok valaki életéből, aztán ha kedvem van itt-ott felbukkanok. Lehet, hogy a féltesóid ilyen apát nem akartak. Fogadd el.
Szia kérdező!
Szerintem nem tehetsz többet, hogy javuljon a féltestvéreiddel való kapcsolatod.Próbáltad velük több ízben felvenni a kapcsolatot, de ellenségként tekintenek rád. Tehetsz akármit, fejen állhatsz, akkor sem fognak veled szóba állni. 21 éves vagy, próbáld feldolgozni a tényt, hogy nem kívánnak az életed részévé válni, és fogadd el a döntésüket.
Az meg nettó butaság hogy a vér nem válik vízzé. Attól hogy vér szerint egy kicsit rokonok vagytok, de attól még nem kötelező szeretni a másikat. A világ nem így működik. ;)
Nekem is elhagyta apám anyámat egy másik nőért, amivel anyám jövőjét kettétörte. A ház elúszott, az anyagi biztonság már nem akkora, öreg korára meg egyedül lesz.
Sose fogok megbocsátani apámnak, a mostani nőjét lenézem és habár kétlem, hogy lenne még gyerekük, azokra sose tekintenék testvéremként.
A lényeg: ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!