Az baj ha közömbös a viszonyunk a testvéreimmel?
Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok van egy 21 éves hugom és egy 29 éves bátyám. Sosem voltunk édestestvérek mindenkinek megvolt a köre. Azonban anyámék elváltak kb 5 éve és összejött egy másik palival. Előtte ő se nagyon foglalkozott ezzel, hogy milyen a testvéri viszony mert meg volt a maga gondja de most, hogy felnőttünk és megtalálta a boldogságát hirtelen elkezdte érdekelni és zavarja, hogy keveset beszélünk egymással. A bátyám külön él az apámmal. Én vagyok a középső gyerek valahogy mindig rajtam csattant az ostor és ezt érzem most is. Ha összejövünk testvérek és mindenki végzi a dolgát akkor velem viselkedik úgy az anyám, hogy beszéljek már velük meg stb. Már megmondtam neki, hogy nem vagyok családi bohóc, igy is én kezdeményezek a legtöbbet és én vagyok a legpozitívabb hármunk közül. Én szívesen beszélek emberekkel habár kicsit antiszoc vagyok én is de ők még jobban. Egyszerűen felnőttek vagyunk, anyám meg most akarja ezt a viszonyt helyre hozni. Mit gondoltok? másnál is van hasonló?2017. jún. 18. 17:32
1/2 anonim válasza:
Baj persze de felnőtt korban nem szamit
2/2 anonim válasza:
Ahogy mondtad, felnőttek vagytok. Ezen már nagyon nem lehet változtatni, ha kisebb korotokban sem nyitottatok egymás felé, akkor ez nem most fog megtörténni. Anyudnak is rá kéne erre jönnie. Sőt, a helyzet még szerencsésnek mondható, csak gondolj bele mennyivel rosszabb volna, ha állandóan veszekednétek. Inkább akkor maradjon ez a neutrális viszony.
Például ott van anyám meg az öccse. Nem puszipajtások, de nem is utálják egymást, egyszerűen semleges. Elbeszélgetnek, ha kell, de ennyi. Szerintem ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!