Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit kezdhetek a testvereimmel?

Mit kezdhetek a testvereimmel?

Figyelt kérdés

mostanaban a testvereim egyre rosszabbak es kezelhetetlenebbek . ugy erzem teljesen kikeszitenek es nem tudom oket kordaban tartani .

mar a szomszedok is utalnak minket es kozgyulesen is szoba kerult az hogy egyre hangosabbak " vagyunk " .de eskuszom akarhanyszor rajuk szolok egyre hangosabbak es gyerekesebbek mar ott tartanak hogy engem is piszkalnak barmit csinalok. tenyleg tehetetlen vagyok . eddig azt hittem hogy meg birom nevelni a testvereimet de feladtam

. lecci adjatok ertelmes tanacsokat.

annyit meg elmondanek hogy 13 evesek es ikrek .

2013. jún. 28. 21:13
1 2
 1/11 Bruce_Wayne ***** válasza:
anyám soha nem veréssel fenyegetett hanem leöntött hideg vízzel ha rosszalkodtam :D hatásos volt,bár nemtudom 13 évesen hatékony e még ez a módszer neveli céllal.
2013. jún. 28. 21:17
 2/11 A kérdező kommentje:

ha leontom oket akkor meg jobban elkezdenek kiabalni vagy bosszut allnak rajtam ..

eskuszom inkabb eladnam oket egy bolhapiacon

2013. jún. 28. 21:20
 3/11 Bruce_Wayne ***** válasza:
megkérdezhetem mennyi idős vagy? illetve konkrétan rád hárul a nevelésük illetve a kordában tartásukra tett próbálkozás?
2013. jún. 28. 21:22
 4/11 A kérdező kommentje:

16 leszek es hat igazabol szuleim semmit nem tettek a nevelesuk ugyeben mert tulajdonkeppen szinte nem is erdekeltuk oket .

de ha peldaul tobbszor raszolok az ocsemre minimum otszor es meg akkor sem all le akkor megutom es siman visszaut pedig o fiu es en lany vagyok . o nem kepes felmerni a dolgok komolysagat es a kovetkezmenyeket ..

2013. jún. 28. 21:31
 5/11 Bruce_Wayne ***** válasza:
nem vagy könnyű helyzetben.Minden tisztelem a tiéd,sajnos nem tudok tanácsot adni,és segíteni sem...remélhetőleg kinövik,de addig légy kitartó,és próbáld megértetni a többi lakóval hogy nem könnyű a helyzet.Ha közülük szólna rájuk valaki akkor sem lennének csendesebben?
2013. jún. 28. 21:39
 6/11 A kérdező kommentje:

koszonom aranyos vagy:)

mar volt ilyen eset nem is egyszer hogy egy lako rajuk szolt . de ok visszaneszeltek es flegmaztak meg elkezdtek ezen rohogni .

eskuszom ezeket tenyleg nen lehet nevelni .. nem egyszer probalkoztam hogy legyenek kicsit erettebbek es ne legyenek ilyenek .. de hiaba

2013. jún. 28. 21:47
 7/11 Bruce_Wayne ***** válasza:

apai szigor nélkül nem hiszem hogy változni fog a helyzet :S

szorítok hogy nehogy kikészülj tőlük idegileg ^^ egy biztos hogy neked nagy lecke ez az élettől,és saját gyermekeidnél nem lesz gondod mert tapasztalatból lesz a tarsolyodban bőven ;)

2013. jún. 28. 21:49
 8/11 A kérdező kommentje:

te nagyon aranyos vagy koszonom:)

most ugy lelket ontottel belem es ez jol esik:)

2013. jún. 28. 21:51
 9/11 Bruce_Wayne ***** válasza:
100%
szívesen és örülök ^^ legalább végre van haszna az oldalnak,már többször elgondolkoztam hogy minek is jövök ide egyáltalán,de ezekszerint megvan az oka :)
2013. jún. 28. 21:58
 10/11 A kérdező kommentje:
:DD
2013. jún. 28. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!