Mit kezdhetek a testvereimmel?
mostanaban a testvereim egyre rosszabbak es kezelhetetlenebbek . ugy erzem teljesen kikeszitenek es nem tudom oket kordaban tartani .
mar a szomszedok is utalnak minket es kozgyulesen is szoba kerult az hogy egyre hangosabbak " vagyunk " .de eskuszom akarhanyszor rajuk szolok egyre hangosabbak es gyerekesebbek mar ott tartanak hogy engem is piszkalnak barmit csinalok. tenyleg tehetetlen vagyok . eddig azt hittem hogy meg birom nevelni a testvereimet de feladtam
. lecci adjatok ertelmes tanacsokat.
annyit meg elmondanek hogy 13 evesek es ikrek .
ha leontom oket akkor meg jobban elkezdenek kiabalni vagy bosszut allnak rajtam ..
eskuszom inkabb eladnam oket egy bolhapiacon
16 leszek es hat igazabol szuleim semmit nem tettek a nevelesuk ugyeben mert tulajdonkeppen szinte nem is erdekeltuk oket .
de ha peldaul tobbszor raszolok az ocsemre minimum otszor es meg akkor sem all le akkor megutom es siman visszaut pedig o fiu es en lany vagyok . o nem kepes felmerni a dolgok komolysagat es a kovetkezmenyeket ..
koszonom aranyos vagy:)
mar volt ilyen eset nem is egyszer hogy egy lako rajuk szolt . de ok visszaneszeltek es flegmaztak meg elkezdtek ezen rohogni .
eskuszom ezeket tenyleg nen lehet nevelni .. nem egyszer probalkoztam hogy legyenek kicsit erettebbek es ne legyenek ilyenek .. de hiaba
apai szigor nélkül nem hiszem hogy változni fog a helyzet :S
szorítok hogy nehogy kikészülj tőlük idegileg ^^ egy biztos hogy neked nagy lecke ez az élettől,és saját gyermekeidnél nem lesz gondod mert tapasztalatból lesz a tarsolyodban bőven ;)
te nagyon aranyos vagy koszonom:)
most ugy lelket ontottel belem es ez jol esik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!