Mit tehetnék, hogy kicsit mélyebb legyen a kapcsolatom a testvéreimmel?
15 éves lány vagyok. Van 4 féltestvérem, 3 nővérem apai ágról (19L, 28L, 32L) és 1 bátyám anyai ágról (17F). A nővéreimmel 5 éve nem találkoztam, a bátyám pedig 1 hetet velünk tölt, 1 hetet viszont a saját apjánál.
Nagyon hiányoznak a nővéreim, szinte nem is ismerem őket. Jó lenne, ha valakivel/valakikkel megbeszélhetném a "lányos" dolgaimat is, nem zavar, hogy idősebbek, mint én.
Viszont régi családi problémák miatt el vagyok tiltva tőlük. Apukám 16 éve elhagyta a régi feleségét az én anyukámért, emiatt pedig a "régi feleség" még mindig haragszik a szüleimre, és úgy látszik, nem csak rajtuk tölti ki a dühét.
Az én kiscsaládom egyébként összetartó, nincsenek gondjaink, szeretjük egymást. Ez az 1 hét itt - 1 hét ott dolog sem nekünk, sem a bátyámnak nem okoz problémát, a szüleim 16 éve együtt vannak (bár nem házasok).
Ez elég hülye helyzet, meg nem is tudtam normálisan leírni, de a problémám leginkább azzal van, hogy nem láthatom a nővéreimet. Szeretném őket igazán megismerni, normális testvéri kapcsolatot kialakítani, programokat szervezni, ilyesmik... van sok barátom, köztük elég sok mély és igaz barátság is, de ők mégsem tudják pótolni a testvéreket.
Szerintetek mit tegyek? Köszönöm szépen mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!