Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A sogorom atvagott minket, ti...

A sogorom atvagott minket, ti szova tennetek? Vagy hallgassak a beke kedveert?

Figyelt kérdés

Hetvegenkent hazajarunk a parommal a szuleimhez, penteken felhivott a noverem, hogy nem akarunk-e veluk menni, mert bent vannak a varosban. Mondtam, persze, akkor nem koltunk buszra (nekunk nincs autonk). Utkozbe megalltunk, a tesom es en bementunk egy uzletbe, ez ido alatt a parom felhozta a sogoromnak, hogy a hetvegen vagy elsejen nem megyunk-e el a botanikuskertbe, ha mar minivakacio van. A sogorom szokasa szerint himezett-hamozott, hogy meglatjuk, talan ha jo ido lesz, hmmm hmmm. Na jo, vasarnap anyueknal grilleztunk, a parom ismet megkerdezte, hogy akkor mi a terv, megyunk vagy sem? A sogorom azt felelte, hogy sajnos nem tud, mert dolga van.

A tegnap este megjelentek anyueknal es elmeseltek, hogy epp a botanikuskertbol jonnek es milyen szep...

A paromnak nagyon rosszul esett, de azt mondta, ne szoljak semmit, mert vasarnaponkent megiscsak egy asztalhoz kell ulnunk.

Mit tennetek a helyemben?

2017. máj. 2. 07:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
68%
Titeket milyen kár ért ?
2017. máj. 2. 08:47
 12/31 anonim ***** válasza:
89%

Elmentek, és?

Nem gondolhatja meg magát, ha egyszer nektek már mondott valamit?

Mellesleg lehet, hogy a sógor nem tudta megfelelően kezelni a szitut, és nem merte a párod szemébe mondani, hogy kettesben szeretnének tölteni a szabadidőt, és nem négyesben. Ettől függetlenül szerintem nincs okotok haragudni. Miért nem mentetek el kettesben végül?

2017. máj. 2. 08:48
 13/31 anonim ***** válasza:
79%

Figyelj, a sógorod és a felesége A cslád, ti rokonok vagytok!

Én is hülyét kapnék, ha a párom állandóan hozni akarná a tesóját meg az ő barátját, mikor örülünk neki, hogy legalább hétvégén KETTESBEN tudunk lenni.

2017. máj. 2. 09:14
 14/31 anonim ***** válasza:
94%

Mi hasonló helyzetben voltunk. Megbeszéltük a férjemmel hogy elmegyünk az állatkertbe kicsit sétálni, romantikázni.

A tesómék megörültek hogy milyen jó ötlet, jönnek ők is meg anyuék is. Én megmondtam őszintén hogy ne haragudjanak, kettesben szeretnénk elmenni, majd pár hét múlva menjünk családilag is. Persze sértődés lett belőle, vagy 1 hónapig nem álltak szóba velünk és mikor mentek anyuékhoz kikötötték, hogy mi nem mehetünk. Az őszinteség sem mindig kifizetődő :-(

2017. máj. 2. 09:17
 15/31 anonim ***** válasza:
92%
Legyetek felnöttek és engedjétek el.... Én is utálom, ha hurcolaszni kell valkit magammal, amikor a párommal tölteném a napot.
2017. máj. 2. 09:24
 16/31 A kérdező kommentje:
Mivelhogy kulon elunk, en a paromnal a varosba, tesomek anyuektol nem messze a faluba, egesz heten csak kettesbe vagyunk, nekunk jolesett volna egy kis tarsas program. Maradhattunk volna a varosba es elmehettunk volna baratokhoz, de nekem fontosabb volt, hogy a szuleimmel es a testvereimmel toltsem a hetveget. Mint kiderult, ez nem volt kolcsonos es epp ez esett rosszul. Nem lett volna harag, ha szol a sogor, hogy nelkulunk mennenek inkabb, de igy, hogy azt mondta, nem er ra, aztan meg a kepunkbe is vagta, hogy elmentek, szerintem nem volt szep
2017. máj. 2. 09:30
 17/31 anonim ***** válasza:
91%

Mit tennetek a helyemben?

Semmit. Tudomásul kellene venni, hogy szívesebben töltötték a szabadidőt kettesben, egymással, és nem négyesben. Mi is sokat dolgozunk, és igényeljük a közös programokat, amikor csak egymással vagyunk, beszélgetünk anélkül, hogy még egy párhoz alkalmazkodni kellene. Ez bűn?

Ti elmentetek végül? Nektek nem tetszett? Vagy annyira már nem érdekelt a program, hogy kettesben elmenjetek?

2017. máj. 2. 09:33
 18/31 anonim ***** válasza:
89%

Nézd, az nem a sógorék hibája, ha ti unjátok egymást a pároddal. Ti komolyan minden hétvégét a szüleiddel töltötök? Nincs igényetek saját életre?

Akkor lehet, hogy most újat mondok, de az embere zömének van rá igénye. Hét közben az emberek zöme annyit dolgozik, hogy alig látják egymást, minőségi időtöltés is a hétvégére marad. Neked jólesett volna a társas program, nekik nem. Abból, hogy ezen az egészen pörögsz, tisztán látszik, miért nem mondta a szemedbe a sógor, hogy nem veletek mennének. Az is lehet, hogy tervbe se volt véve, mielőtt te említetted, csak gondoltak egyet, kapták magukat és elmentek. Telefonálniuk kellett volna,és az engedélyedet kérni?

Mit kellene tenned? felfogni, hogy önálló életük van, és nem te , meg az érzelmi világod a centrum. A semmiből kreáltok problémát a pároddal.

2017. máj. 2. 09:38
 19/31 anonim ***** válasza:
95%

" egesz heten csak kettesbe vagyunk, nekunk jolesett volna egy kis tarsas program. Maradhattunk volna a varosba es elmehettunk volna baratokhoz, de nekem fontosabb volt, hogy a szuleimmel es a testvereimmel toltsem a hetveget."

Nekik meg éppen az a gond, hogy nem sokat vannak kettesben, és amikor van rá lehetöség, akkor nem veletek akarnak jópofizni és nem veletek akarják tölteni a hétvégét!

2017. máj. 2. 09:56
 20/31 A kérdező kommentje:
De igen, ok is kettesben vannak egesz heten. De nem ezen van a hangsuly, nem is az itt a gond, hogy nem akartak velunk menni, hanem az, hogy hazudott es aztan a kepunkbe rohogott.
2017. máj. 2. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!