Mit tennétek ebben az esetben, melyikre hallgassak?
Figyelt kérdés
Szóval ma van a határideje a jelentkezések leadásának, azonban még mindig nem tudom eldönteni, hogy az a szakot válasszam,ahová a szívem húz, de nem igen lehet vele elhelyezkedni vagy azt, ami ugyan kevésbé érdekel, de a jövőm szempontjából talán hasznosabb.
1. ELTE BTK néprajz ( vallástörténet vagy magyar minorral)
PPKE BTK történelem, régészet, szociológia
2. ELTE BTK szlavisztika ( lengyel )
SZERINTETEK?
KÖSZÖNÖM A VÁLASZT ELŐRE IS!
2016. febr. 15. 11:12
1/3 anonim válasza:
Jelöld be mindet, és július 12-ig eldöntöd, melyiket szeretnéd. Szerintem amúgy ebben nehéz tanácsot adni, ezt neked kell tudnod.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ezek közül egyik sem az a szak, ami olyan hú de sok lehetőséggel kecsegtetne...
Úgyhogy nyugodtan válaszd azt, amelyik tetszik, egy lengyel szakkal sem lennél sokkal előrébb a munkaerőpiacon.
3/3 anonim válasza:
Amelyik jobban tetszik, de az ELTE sokkal jobb egyetem, ezt feltétlenül figyelembe kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!