Melyikre hallgassak?
Beteg vagyok egy hete, állítólag torokgyulladás...Már csak ez a hét van a suliból és azt hittem, hogy kibírom, de most reggelről nagyon megfájdult a torkom és gondoltam nem megyek. Péntek este lesz a bankett is, de nem hiszem, hogy megyek, így aput megkérdeztem, hogy ha nem megyek akkor is megkaphatom-e a ruhát amit már pici óvodás korom óta kinéztem magamnak és ahányszor csak bemegyek abba a boltba(Pásztó, Hong Kong áruház) az az 1. dolgom, hogy 5 percig ott álljak és lessem....na szóval azt mondta igen, így nagyon örültem... ^^
Viszont amiért nem megyek, ezért megszólhatnak, ha elmegyek tanévzáróra és ballagásra is. Ballagáson az egyik (a sok közül :D ) barátnőmet ballagtatom/tnám (a meghívóban még tabló fotót is kaptam tőle q,q) és elakarok menni, csak...csak... félek, hogy lebetegítem @_@
Na szóval, most elhatároztam, hogy megyek a dokihoz, de! elmúlt a fájás(nyelőcső ~.~), így apumat megkérdeztem, hogy elmehetek-e .. suliba (filmezés lesz) uuugyanis a kis könyvbe (amit adunk a 8.-nak, az egész iskola aláírása) nincs mindenki beleírva, ugyanis az 5. o. és a tanárok közül 3 nincs beleírva és kicsit szégyen lenne (számomra), ha a legjobb barátnőm(Szandi) adná oda Noéminek, akit ballagtatok és amúgy sincs megbeszélve, hogy nem megyek o.o
A nagy kérdés:
Az agyam azt tanácsolja, hogy ne menjek...
A szívem pedig azt, hogy menjek...
Melyikre hallgassak? Q,Q
Szív vs. Agy xD
na de most komolyan.. ._.
Előre is köszi a válaszokat! Gyorsan légyszíves :3
13/L
ja igen...kifelejtettem:
- lázas vagyok
- csúnyán köhögök ˘^˘
ennyi...ha jól emlékszem.. ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!