A védőnőm szerint diétáznom kell, a dokim szerint meg nem. Melyikre hallgassak?
35 hetes vagyok eddig 19 kilót híztam, 56kg-ról indultam most vagyok 75. A védőnőm szerint heti 2 gyümi,zöldségnapot kellene tartanom, de nem megy. 2-3 napja szinte állandóan éhes vagyok, 3 hétig bírtam a diétát, addig egy grammot nem híztam. Most 2 hét alatt pedig 2-t, mert minden rendes kajára kiéheztem.:) Ráadásul a dokim azt mondta amíg nem érzem magam a kilók miatt kellemetlenül addig ne foglalkozzak vele. Annyira nem vizesedek és a vérnyomásommal, vizeletemmel sincs semmi gond.
Én jól érzem magam így, de a védőnőm mindig rámhozza a frászt, hogy toxémia így meg úgy, meg max 12 kilót lenne szabad hízni, stb.
Szerintetek inkább "éhezzek" vagy egyek azt amit megkívánok nem foglalkozva a védőnőm véleményével?
Engem a kilók nem zavarnak egyáltalán, csak jól szeretném magam érezni még ebbe az utolsó pár hétbe amennyire lehet.:)
Szia!
Szerintem a dokira hallgass!Ha koplalsz,az se biztos hogy jót tesz.Én is küzdök a kilókkal,bár még nem szóltak ,hogy sok,de szerintem,csak idő kérdése.
12 kiló?Én 26 hetes vagyok,és lassan elérem a tíz kilót.
Ez ugyis mindenkinél más.
Szia! Én holnap töltöm a 37. hetet és +21kg-nál!! tartok. Nem lelkesedik érte az orvosom, de nem tud velem mit csinálni. A védőnőm (most derült ki) 2 terhességénél 25-25kg-ot hízott!! Most pedig nádszál karcsú, filigrán nő. Szerinte én is olyan típus vagyok, mint ő. Szerencsére rajtam sem látszik különösebben a sújyom, mindenki csodálkozik rajta, amikor mondom. Ez persze a jobbik eset. Esténként próbálok könnyebb ételeket enni és nem közvetlenül lefekvés előtt. Nasi többnyire gyümölcs.
De nekem se találták ki az éhezést és a diétát. Ha nem eszek eleget, akkor egyáltalán nem alszok éjszaka, hangosan korog a gyomrom...
Tehát már nem idegesítem magam a súlyommal és az éhezéssel, inkább eszek, megfontoltan:))
A dokid hozzáállása nekem is szimpatikusabb:))
A leleteidet is ő látja, tehát nem az evésre bátorítalak, de az is fontos, hogy jól érezzed magad!
Szerintem a dokidra hallgass! Eleve nem indultál sok kilóról, és ha nem vagy rosszul a +19 kilótól, akkor miért kéne a gyümölcsnap??
Én a 31.héten +12 kilónál tartok, gondolom nekem is +16-20 kiló körül lesz a vége, de nem számít. Én 57-ről kezdtem.
A védőnő állandóan jön a statisztikáival, nem foglalkozok vele. Rendben van nekem is a vérnyomásom, nem vizesedek, semmi panaszom, akkor nem érdekelnek a statisztikák!
Én teljesen jól érzem magamat!
Szerintem ha te is jól érzed magadat a bőrödben, akkor ne foglalkozz a védőnővel!
Üdv!
Köszi a válaszokat, majd azért próbálok odafigyelni miket eszem, de a heti 2 gyüminap kizárva.
"örülök", hogy nem csak nekem jutott ilyen jó védőnő.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!