Helyre állhat még egy olyan testvéri kapcsolat ahol az egyik félnek viszonya volt a másik férjével?
Utolso,azert ez komoly problema.
Ettol kisebb gondok miatt is volt mar olyan,hogy soha az eletben nem allt szoba a ket testver....
A hazinyulra nem lovunk a csaladban fokozottan ervenyes.
Azert itt nem ket tizeneves lanyrol van szo,ahol a nover elcsabitotta a hugi sracat.
En nem bocsatanam meg soha.
Amúgy,mivel nem adtatok igazából hasznos válaszokat,
Megis milyen hasznos valaszra varsz??? Arra ahol kettot csettintesz es meg leszel bocsajtva? Almodj kiralylany!
A kérdésedre kaptál válaszokat, olvasd el, mit kérdeztél!
"Helyreállhat-e...stb."
Erre mindenki a vérmérsékletének megfelelően leírta a véleményét, ami legtöbbünknél a "nem" volt.
Nem azt kérdezted, hogy mit tegyél, hogy helyreálljon a kapcsolat. Ha ezt kérdezted volna, akkor lett volna igazad, hogy nem a kérdésre válaszoltunk.
Azzal, hogy te most ilyen látványosan, vagyis inkább sunyin (a szüleiden keresztül) békülni akarsz, szerintem csak a sebeket szakítod fel, de azt kegyetlenül. Most hirtelen miért lett ez ilyen fontos? Az irományod alapján én nemigazán gondolom azt, hogy te valóban átérzed azt, hogy mit is tettél, neked ez kb a "mindegy" kategória. És ezzel nem "bántottad" a nővéredet, hanem tönkretetted az addigi életét. Én azon se csodálkoznék, ha a nővéred az új pasijának konkrétan azt mondta volna, hogy maradjon távol tőled, mert te tuti rámászol.
Ha meg képeslapot küldesz neki, vagy levelet, szerintem rosszabb esetben azonnal landol a kukába szétszabva, jobb esetben elolvassa és úgy landol a kukába. Megbocsájtani szerintem sosem fog. Megenyhülni/szóba állni veled talán....de hogy megbízni nem fog benned többet, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!