Helyre állhat még egy olyan testvéri kapcsolat ahol az egyik félnek viszonya volt a másik férjével?
Oké, az idő tényleg segít. Mondjuk elmúlik a haragja, nem fogja elsírni magát, ha meglátja a kérdezőt, nem akarja felképelni, megrugdosni, stb.
De szerintem azt a bizalmat, ami alapvetően az emberben megvan a tesója felé, ha az még nem játszotta el, nem fogja visszaszerezni.
Kérdező, ha itt vagy még: miért szeretnéd, hogy helyre álljon a kapcsolatotok? Erre én is kíváncsi lennék, de ezt szerintem elsősorban önmagadnak válaszold meg.
Én nem bocsátanék meg soha, mert lényegében a nővéredet gerinctelenül hátba szúrtad, teljesen szembeköpted őt is meg a bizalmat is.
Akkor nem volt fontos a testvéri kapcsolat, amikor viszketett a p nád, és lefeküdtél a férjével? Ha én lennék a nővéred, és azt látnám, hogy te békülni akarsz, tuti az jutna legelőször az eszembe, hogy biztos megint tetszik a férjem és le akarsz vele feküdni. Bocs, de én is kerülnélek, mint a leprát. Te mit szólnál hozzá, ha lenne egy férjed, akit te nagyon szeretsz, le akarod vele élni az életedet, erre a tesód beleköp a levesbe, elcsábítja (tudom, ehhez két ember kell, de akkor is) és lefekszik vele, téged meg jól hülyének néznek?
Szerintem ne erőltesd ezt a helyreállítást, már csak a nővéred érdekében is. Lehet, hogy az idő előrehaladtával enyhülni fog, de hogy normális testvéri viszony már nem lesz többet köztetek ebben az életben, az is biztos. Gusztustalan, hogy neked még a család sem szent. Ha a nővéred kijelentené, hogy te a szemében egy büdös senki vagy, és nem vagy a testvére többet (effektíve letagadna téged), azt is teljesen meg tudnám érteni.
Nem hiszem.
Tönkretetted a házasságát, tönkretetted a testvéri viszonyt, nagyon gusztustalanul eljátszottad a testvéred bizalmát egy életre. Miért akarsz ezek után békülni? Hisz neked a nővéred semmit sem jelentett, miközben a férje meghúzott téged. Teljes mértékben megértem a nővéredet, hogy ezek után látni sem akar egy életre, mert a saját testvére árulta így el aljas és szánalmas módon.
Ennek már vége, így jobb ha beletörődsz, hogy csak volt egy testvéred. Ha a későbbiekben szóba is állna veled, ne reméld, hogy meg fog bocsátani, vagy el fogja felejteni azt, amit tettél. Az egyik felet elszedni a másiktól egy sima kapcsolatban is gusztustalan, hát még egy házasságban egyenesen gyomorforgató és szánalmas. Tartsd távol magad a nővéredtől, ha ennyire nem tudsz a pi csádnak parancsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!