Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Helyre állhat még egy olyan...

Helyre állhat még egy olyan testvéri kapcsolat ahol az egyik félnek viszonya volt a másik férjével?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 29. 09:36
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
90%
Miért akarsz ennyire békülni? Megint viszked a p..ád, és a második férjével is meg akarod húzatni magad? A nővéred helyében szilánkosra törném a kezed, hogy sose tedd rá más férjének a farkára. :)
2017. ápr. 29. 19:27
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Hahahaaa... NEM.
2017. ápr. 29. 21:46
 33/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt tényleg megtetted a testvéreddel,akkor meg is érdemled,hogy a szeme elé nem kíván!Ezaz egyik leggusztustalanabb dolog amit tehettél vele,mostmár ne csodálkozz,vállald a következményeit.Akkor miért mem jutott eszedbe,hogy a testvéred férje..😅👏🏻👏🏻
2017. ápr. 29. 21:50
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
Soha a büdös életben nem akarnálak látni. Megenyhülni? Majd 4 élettel később. Talán. Vagy inkább nem.
2017. ápr. 30. 07:16
 35/59 anonim ***** válasza:
55%
Mindenképpen bocsánatot kérnék. Elmondanám,hogy mennyire megbántam és utálom ez miatt magamat. Ha egyáltalán meghallgat..lehet,hogy leírnám gondolataimat...mert az is lehet,hogy meg se hallgatna. Ha nem is békül ki, legalább látja,hogy igyekszel. Ha nem nyitsz feléje, mit gondolna? Megtette és még annyi sincs benne,hogy belássa. Ha nem akar békülni, nincs mit tenni. Várni kell...az idő sok mindent megold.
2017. ápr. 30. 08:47
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

Oké, az idő tényleg segít. Mondjuk elmúlik a haragja, nem fogja elsírni magát, ha meglátja a kérdezőt, nem akarja felképelni, megrugdosni, stb.

De szerintem azt a bizalmat, ami alapvetően az emberben megvan a tesója felé, ha az még nem játszotta el, nem fogja visszaszerezni.

Kérdező, ha itt vagy még: miért szeretnéd, hogy helyre álljon a kapcsolatotok? Erre én is kíváncsi lennék, de ezt szerintem elsősorban önmagadnak válaszold meg.

2017. ápr. 30. 09:58
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék megbocsátani. Semmi nem lenne ugyanaz, mint régen, akár van új férje a megcsalt nőnek,akár nincs. Ez egyszerűen undorító.
2017. ápr. 30. 11:58
 38/59 Keito válasza:
73%
Nem tudom, a nővéred milyen ember, de az biztos, hogy egy időre pont olyan gerinctelen férfihoz vonzódott, amilyen te nőbe vagy, viszont ezen a szálon két hitvány embertől megszabadult. Ilyen értelemben "jót" tettél vele. Azt hiszem, mindenkinek van emészteni valója ebben a történetben, bár a te szereped a saját értékelésed szerint is kulcsfontosságú volt és a legnagyobb sérülést is te okoztad. Idő kell ehhez, nem is kevés, nem szabad sürgetni a békülést. Írje egy levelet, de ne magyarázkodj, ha szívből szégyelled, ki tudod majd fejezni és annyi egyelőre elég. Ez a minimum, amit megtehetsz érte és magadért. Válj jobb emberré ettől, ami innen indulva nem lesz nehéz.
2017. máj. 1. 07:23
 39/59 anonim ***** válasza:
93%

Én nem bocsátanék meg soha, mert lényegében a nővéredet gerinctelenül hátba szúrtad, teljesen szembeköpted őt is meg a bizalmat is.

Akkor nem volt fontos a testvéri kapcsolat, amikor viszketett a p nád, és lefeküdtél a férjével? Ha én lennék a nővéred, és azt látnám, hogy te békülni akarsz, tuti az jutna legelőször az eszembe, hogy biztos megint tetszik a férjem és le akarsz vele feküdni. Bocs, de én is kerülnélek, mint a leprát. Te mit szólnál hozzá, ha lenne egy férjed, akit te nagyon szeretsz, le akarod vele élni az életedet, erre a tesód beleköp a levesbe, elcsábítja (tudom, ehhez két ember kell, de akkor is) és lefekszik vele, téged meg jól hülyének néznek?

Szerintem ne erőltesd ezt a helyreállítást, már csak a nővéred érdekében is. Lehet, hogy az idő előrehaladtával enyhülni fog, de hogy normális testvéri viszony már nem lesz többet köztetek ebben az életben, az is biztos. Gusztustalan, hogy neked még a család sem szent. Ha a nővéred kijelentené, hogy te a szemében egy büdös senki vagy, és nem vagy a testvére többet (effektíve letagadna téged), azt is teljesen meg tudnám érteni.

2017. máj. 1. 09:01
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem.

Tönkretetted a házasságát, tönkretetted a testvéri viszonyt, nagyon gusztustalanul eljátszottad a testvéred bizalmát egy életre. Miért akarsz ezek után békülni? Hisz neked a nővéred semmit sem jelentett, miközben a férje meghúzott téged. Teljes mértékben megértem a nővéredet, hogy ezek után látni sem akar egy életre, mert a saját testvére árulta így el aljas és szánalmas módon.

Ennek már vége, így jobb ha beletörődsz, hogy csak volt egy testvéred. Ha a későbbiekben szóba is állna veled, ne reméld, hogy meg fog bocsátani, vagy el fogja felejteni azt, amit tettél. Az egyik felet elszedni a másiktól egy sima kapcsolatban is gusztustalan, hát még egy házasságban egyenesen gyomorforgató és szánalmas. Tartsd távol magad a nővéredtől, ha ennyire nem tudsz a pi csádnak parancsolni.

2017. máj. 1. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!