Helyre állhat még egy olyan testvéri kapcsolat ahol az egyik félnek viszonya volt a másik férjével?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 09:36
21/59 anonim válasza:
14, ráadásul az a tippem, hogy annak a kamuja, akié a hiteles kérdés is...
22/59 anonim válasza:
Eletem végéig kerülnélek, mert lehet a 2.-ik férjére is rámásznál.
23/59 anonim válasza:
Nem feltétlen kamu, első miniszterelnökünk Batthyány Lajos is a felesége húgával kavart. Ott még állítólag gyerek is lett belőle.
Ezt most nem felmentésül írtam. Hányingerkeltő helyzet.
24/59 anonim válasza:
Szóval te összejöttél a nővéred férjével...
Én soha többé nem akarnálak látni, megszűnnél létezni számomra. Undorító, ha valaki nem tud parancsolni a p.csájának, és még a testvére sem szent.
Nem tudom, milyen válaszokat vártál, de az ilyen nem testvér.
25/59 anonim válasza:
Szerelem, vagy nem, a volt férje az életének viszonylag kis részében szerepelt. Te pedig az egész életében a része voltál. Nem tudnám eldönteni, melyikőtök a szemetebb, de az ilyent le kéne hányni. Hogy szereted te őt? Minek akarsz kibékülni vele? Az új férje is tetszik?
26/59 anonim válasza:
Meg a haverok exe is tabu, nemhogy a testver ferje.
Nemhogy megbocsajtani, konkretan megszunnel letezni.
27/59 anonim válasza:
Én megbocsázanék.És rajtad tesztelném a pasijaimat.Aki megkúr,az nem is szeretett engem igazán,menne a levesbe.Aki nem döngetne az biztosan szeret.
28/59 anonim válasza:
Tehetségtelen kezdő vagy kérdező. Az igazi slusszpoén ez a mondat lett volna: Dehát én ettől még az öccse maradok!
29/59 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2017. ápr. 29. 17:03
30/59 anonim válasza:
Nekem a nővérem csinálta ezt bár nem a férjemmel hanem a pasimmal, akivel akkor már jó pár éve jártam. Hányingert érzek ha eszembe jut . több évig nem beszéltem vele sehogy. Aztán sok év után apránként újra megnyíltam felé. Visszagondolva mint egy rossz álom . jó lenne hányni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!