Helyre állhat még egy olyan testvéri kapcsolat ahol az egyik félnek viszonya volt a másik férjével?
"Ti mind hülyék vagytok? Vérrokonságnál nincs semmi erősebb, egy külső harmadik nem állhat ennek útjába."
Jó kis álszent duma, csak tudod a rokonait senki sem válogathatja meg. Ezt a sablonos marhaságot pont azok szokták állandóan böfögni, akik maguk tették tönkre a kapcsolatot a másik rokonnal, vagy aki miatt megromlott a kapcsolat, vagy akik ki akarják használni a másikat.
És hol volt a jó testvéri, igazi vérrokon kötelék, amikor a hugica lepippantotta a nővérének a FÉRJÉT, majd dugtak egy jót, le se sz@rva, hogy a férfi meg a kérdező nővére házastársak....Ő effektíve tönkretette a testvére addigi életét, tönkretette a házasságát, elvette az élete szerelmét (bár ilyen farokért nem kár), és most csak azért kéne békülni, meg elfelejteni mindent, mert ő mégis csak a testvére?
Lóf szt. Ha én lennék a nővér, akkor egy ilyen manőver után mocskosul szájba vágnám a húgomat, akárhányszor meglátom. Csak azért, mert X az Y testvére, még nem lehet mindent automatikusan elnézni.
Itt is hány ilyen kérdés van, hogy a testvér/rokon nem adja meg a tartozást azzal a felkiáltással, hogy ő rokon/családtag!
" Ez minden hiúságot és sértettséget felülír, az csak a felszín. Ha a faszi belement, a hugica valójában csak szívességet tett."
Csak nem te vagy a kérdező, csak másik profillal?
Ez kizárólag a testvérek habitusától függ. Nálam kapálózhatnál ilyenek után 99 éves koromig is, akkor sem bocsátanék meg... a becsület nekem fontosabb, mint a "család így, család úgy".
Te meg megtanultad, hogy vannak következményei a tetteidnek. Nem úgy van az, hogy jaj, de hát mán megenyhűűűűhetett vóna ennyi idő alatt... nem. Benne volt a pakliban, amikor a férjével hemperegtél, ez, fogadd el.
És nem is ilyen alapon akarok békülni.Tudom,hogy szemétség volt,meg is bántam,de ettől függetlenül szeretem a nővérem.Fel lehet úgy fogni,hogy elárultam meg hátbaszúrtam de NEM VOLT BENNEM ILYEN SZÁNDÉK.Csak ott volt egy jóképű pasi,összejöttünk,és kész.Tudom,hogy ezzel bántottam a nővérem,de nem akartam.Tudom,hogy elszúrtam és ez nem mentség,de így van.
Amúgy,mivel nem adtatok igazából hasznos válaszokat,azt találtam ki,hogy születésnapjára küldök neki egy kedves üzenetet,illetve a szüleinket megkérem,hogy puhatolózzanak nála rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!