Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Helyre állhat még egy olyan...

Helyre állhat még egy olyan testvéri kapcsolat ahol az egyik félnek viszonya volt a másik férjével?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 29. 09:36
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim válasza:
3%
Ti mind hülyék vagytok? Vérrokonságnál nincs semmi erősebb, egy külső harmadik nem állhat ennek útjába. Na tessék szépen megbeszélni a dolgot, fontosabb a ti kettőtök kapcsolata, mint egy (ha jól értem már nem is képben lévő) fasz.
2017. máj. 1. 16:35
 42/59 anonim ***** válasza:
91%

"Ti mind hülyék vagytok? Vérrokonságnál nincs semmi erősebb, egy külső harmadik nem állhat ennek útjába."

Jó kis álszent duma, csak tudod a rokonait senki sem válogathatja meg. Ezt a sablonos marhaságot pont azok szokták állandóan böfögni, akik maguk tették tönkre a kapcsolatot a másik rokonnal, vagy aki miatt megromlott a kapcsolat, vagy akik ki akarják használni a másikat.

És hol volt a jó testvéri, igazi vérrokon kötelék, amikor a hugica lepippantotta a nővérének a FÉRJÉT, majd dugtak egy jót, le se sz@rva, hogy a férfi meg a kérdező nővére házastársak....Ő effektíve tönkretette a testvére addigi életét, tönkretette a házasságát, elvette az élete szerelmét (bár ilyen farokért nem kár), és most csak azért kéne békülni, meg elfelejteni mindent, mert ő mégis csak a testvére?

Lóf szt. Ha én lennék a nővér, akkor egy ilyen manőver után mocskosul szájba vágnám a húgomat, akárhányszor meglátom. Csak azért, mert X az Y testvére, még nem lehet mindent automatikusan elnézni.

Itt is hány ilyen kérdés van, hogy a testvér/rokon nem adja meg a tartozást azzal a felkiáltással, hogy ő rokon/családtag!

2017. máj. 1. 19:58
 43/59 anonim válasza:
5%
Legnagyobb arányú közös génállományon senki mással nem fogsz osztozni a környezetedben, mint a testvéreddel (kivéve persze szülő-gyerek). Ez minden hiúságot és sértettséget felülír, az csak a felszín. Ha a faszi belement, a hugica valójában csak szívességet tett.
2017. máj. 1. 20:25
 44/59 anonim ***** válasza:
93%

" Ez minden hiúságot és sértettséget felülír, az csak a felszín. Ha a faszi belement, a hugica valójában csak szívességet tett."

Csak nem te vagy a kérdező, csak másik profillal?

2017. máj. 1. 21:50
 45/59 anonim válasza:
2%
Csak mert szerinted a pártján állok? És felvetem, hogy ne legyetek gyökerek? És ha az vagyok? Atyám, micsoda csürhe.
2017. máj. 1. 22:54
 46/59 anonim válasza:
18%
Simán és ha szeretik egymást, akár hármasban is csinálhatják.
2017. máj. 1. 23:56
 47/59 anonim ***** válasza:
100%

Ez kizárólag a testvérek habitusától függ. Nálam kapálózhatnál ilyenek után 99 éves koromig is, akkor sem bocsátanék meg... a becsület nekem fontosabb, mint a "család így, család úgy".

Te meg megtanultad, hogy vannak következményei a tetteidnek. Nem úgy van az, hogy jaj, de hát mán megenyhűűűűhetett vóna ennyi idő alatt... nem. Benne volt a pakliban, amikor a férjével hemperegtél, ez, fogadd el.

2017. máj. 2. 15:04
 48/59 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a 41-es és 43-as válaszoló.
2017. máj. 3. 16:11
 49/59 A kérdező kommentje:

És nem is ilyen alapon akarok békülni.Tudom,hogy szemétség volt,meg is bántam,de ettől függetlenül szeretem a nővérem.Fel lehet úgy fogni,hogy elárultam meg hátbaszúrtam de NEM VOLT BENNEM ILYEN SZÁNDÉK.Csak ott volt egy jóképű pasi,összejöttünk,és kész.Tudom,hogy ezzel bántottam a nővérem,de nem akartam.Tudom,hogy elszúrtam és ez nem mentség,de így van.

Amúgy,mivel nem adtatok igazából hasznos válaszokat,azt találtam ki,hogy születésnapjára küldök neki egy kedves üzenetet,illetve a szüleinket megkérem,hogy puhatolózzanak nála rólam.

2017. máj. 3. 16:20
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Kamu, ennyire senki se hulye... Tán nem tudtad, h az a helyes srac a novered ferje? Ne irj neki, amig nem bantad meg tenylegesen, mert most csak felig (se) erzed at, mit tettél..
2017. máj. 3. 21:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!