Helyre állhat még egy olyan testvéri kapcsolat ahol az egyik félnek viszonya volt a másik férjével?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 09:36
11/59 anonim válasza:
Soha nem bocsatanam meg. Soha.
12/59 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el! Vannak ilyen köt.sög emberek? Tényleg a tesód párjára kattantál rá? Mindkét féltől undorító!
Soha,érted?Soha nem bocsájtanám meg!
13/59 anonim válasza:
"Már lassan két éve történt,csak nem fog mindig haragudni."
Nézd kérdező. Nem szokásom idegen emberek fölött ítélkezni, de igen, haragudhat. Akár élete végéig, hiszen mindketten elárultátok. Én biztos szóba nem állnék a testvéremmel soha többé ha ilyen aljas módon visszaél a bizalmammal. Az meg alap hogy a férjemet is azonnal eltakarítanám életemből, még abban az órában csomagolhatna amikor lebukott.
14/59 anonim válasza:
LOL, ügyes kamu kérdés, de ha igaz is lenne, ezt mégis hogy a francba gondoltad? :DDDD
15/59 anonim válasza:
Ha ekkora gerinctelen féreg ösztönállat lenne a testvérem, akinek PONT a férjemmel kellett lefeküdnie, holott ott a sok milliárd másik pasi a világon, nemhogy haragudnék, életem végéig kerülném. Ezen nincs mit megbocsátani, se neked, se a most már remélhetőleg exférjnek. Egyszerűen nem tudnék emberként tekinteni rád többet, főleg hogy egy alkalmi dugás neked fontosabb volt, mint a testvéred és a házassága. Ásd el magad.
16/59 anonim válasza:
A testvéred elvált a férjétől az eset után?
18/59 anonim válasza:
Részemről biztos nem. Nincs elég férfi a világon, hogy épp a tesód férje kellett ? Mégegyszer mondom, a férje.
19/59 A kérdező kommentje:
Elvált tőle, már új férje van. Én sem vagyok együtt az előző férjével,pár hét után szétmentük.Megbántam már,nem érte meg.Jó lenne ha a nővérem újra beszélne velem.
2017. ápr. 29. 11:55
20/59 anonim válasza:
Teljesen mindegy.
Ez olyan dolog, amit a legtöbb ember soha nem bocsát meg. 20 év múlva se.
Ettől te még tehetsz egy próbát. Aztán kiderül, hogy ő hogy vélekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!