Miért jobb a tesóm mindenben nálam? 14/l
A tesóm 12 éves kb. 4,7es tanuló, én pedig 3,6os.Múltkor osztályon belüli versenyben két tantárgyból is első lett, én semmiből sem értem el helyezést.Ha pl. órán valamit elrontok/rossz dolgozatot írok/ gyakran avval jönnek a tanárok, bezzeg a tesód......
Van úgy hogy összejevernek vele, pedig engem 4 éve ismernek, őt meg csak 2.Nem csak a suliban jobb, hanem pl. több barátja van, jobban tud ismerkedni (barátnőkkel).Érte rajonganak a fiúk (igaz nincs barátja), rám meg rám se néznek, nem azt mondom hogy jó lenne egy barát, csak jól esne érezni hogy valaki szeret...
Elég rosszul érzem magam ezek miatt, nem hiszem hogy ezt érdemeltem volna, mert járok külön tanárokhoz, mégse megy semmi.Haszontalansenkinek érzem magam...
Van ilyen. A testvérek sosem egyformák. Biztos van, amiben meg te vagy jobb, de mondjuk ilyen hozzáállással ez lehet, hogy sosem fog kiderülni.
Magaddal foglalkozz, ne vele versenyezz.
Az osztályzatok miatt ne aggódj, nem sokat jelent.
Én is azt javaslom, hogy ne hozzá hasonlítgasd magad, hanem amiben jó vagy, abban fejleszd magad és örülj, hogy van egy ügyes tesód.
Amúgy lehet pl. hogy neki sok barátja van, de mindegyik felszínes, neked meg kevés, de jó barátod van.
Az a probléma, hogy azzal törődsz, hogy "ő jobb", és nem magaddal. De azért a tanároktól is elvenném a diplomát, mert a gyermek pszichológia nemigen megy nekik.
A barátok terén nem tudok segíteni. Nekem konkrét barátaim nincsenek is. :D Persze én eleve magamnak való vagyok, és szeretek is egyedül lenni, nincs is bizalmam mások iránt. Az emberek 99%-a irritáló személyiség, amire könnyű rádöbbenni, ha az ember magányos. Társaságban mindig elvonják a figyelmet a valóságról. Nekem fontosabb az igazság, minthogy sok hamis barátom legyen. Persze ettől neked most nem jobb.
Átérzem, annyi a különbség, hogy nekem ikrem van.
Én egyszer fogtam magam és fennhangon elmagyaráztam a tanároknak a történetem.
Nincs joga hasonlítgatni. Pl: a tesóm ötöst ír, én négyest azonnal sz.r vagyok. Bár mostanában én vagyok a jobb tanuló, ő elveszi a barátnöimet tőlem. Én pl nem vágyom még kapcsolatra, szerintem korai nekem 13 évesen, neki volt már egy barátja, de tartott vagy 3-4 hétig. Ő bulizós, szeret plázázni én jobban szeretek itthon hülyülni a közeli barátaimmal vagy kimenni a természetbe a kutyámmal. Ennyi.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!