Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért őt választja mikor én mindenben jobb vagyok?
A fiú aki tetszik egy másik lányt választott. A csaj tök egyszerű, nem sminkeli magát, fiúsan öltözködik, olyan igénytelen a külseje. Lehet kedves vagy valami személyesen nem ismerem igazán. Semmihez nem ért, nem tanul jól, nem tud se főzni se sütni. Nem sportol semmit, van pár barátnője, normàlis családja és ennyi.
Már úgy nézett ki komolyabban érdeklődik irántam a fiú, tetszett neki, hogy èn ilyen vagyok (kb mindennek az ellentétje amilyen a másik csaj), erre fel mèg is őt vàlasztja.
Komolyan ti értitek?
(Nem, nem vagyok egoista..)
17/l, 16/l, 17/f
"Miért őt választja mikor én mindenben jobb vagyok?" Csak szerintem hangzik ez úgy, mintha egy hisztis p*csa mondta volna?
Lehet, hogy a csaj egyszerű, meg külsőre nem olyan lenyűgöző, de te magad mondtad, hogy nem ismered. Lehet, hogy kedves, vicces, értelmes lány.
Az is lehet, higy a te személyiséged elviselhetetlen, és amikor a srác még ezt nem tudta, a külsődről ítélt meg, majd amikor megtudta, hogy milyen vagy, rájött, hogy neki inkább a kedves csaj kell.
Ez csak egy ötlet, azt kezdesz vele, amit akarsz.
Ja, és mesélte a fiú, hogy az előző baràtnője hasonló volt hozzám (kinézetben biztos), a csaj viszont megcsalta. Nem láttok ebben összefüggést, hogy inkàbb a kevesebbet választja nehogy megint csalódás érje?
A személyiségemmel sem volt problémàja.
6. számú komment alapján, lehet hogy úgy van vele hajlandó a véleménye szerint kevésbé kockázatost választani, mert fél a csalódástol megint. Meg tudom érteni, nekem is volt egy ilyen szakaszom, de akkor inkább egyántalán nemvolt kapcsolatom.
Szerintem nem csinálsz semmit rosszul, és ha tényleg bevalottad neki hogy bejön és még örült is neki, akkor egyszerűen túl bátortalan volt és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!