Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten, vagy élőben jobb ismerkedni?
szerintem az élőben ismerkedés sokkal jobb, mint ha valaki rád ír hogy "szia van kedved ismerkedni?"
mert ha valaki odamegy élőben egy lányhoz az magabiztosságot sugall :D meg mégiscsak élőben látod a másikat, most egy facebook profilképből mit tudsz megállapítani? lehet hogy több éves a kép, vagy jobban néz ki képen mint élőben vagy fordítva...
16/L
"élőben" miért már holtan is próbálkoztál? :D
17f
Interneten konnyebb. Eloben szemelyesebb. En igazabol jobban orulnek ha a szamomra helyesnek tartott fiu szemelyesen jon oda. De nekem ez a duma amit mondtal "hogy aranyosnak talallak" az nem jon be. Tul nyalas.
15/L
Személyesen. Ez a jobb. Fb-n könyebb persze, de más ha élőben is látol vkit.
A szövegeddel am tényleg baj van. Én ha elém állna egy fiú és ezt mondaná az jutna eszembe,h :Na persze kiváncsi vok hány lánynak mondtad már ugyanezt. Szóval a szövegen változtass.
A neten nincs kémia a két fél között. Én hiszek az igaz szerelemben, és abban, hogy az akkor jön mikor már megtanultál elengedni, meg természetesen mikor nem számítasz rá. Így szerintem a legtöbb szempontból élőben jobb, mint neten.
17L
Élőben jobb. De az is jó, amikor élőben megszólítom, aztán neten folytatom az első randiig. :D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!