Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mindenben jobb nálam! Mit tegyek?
A legjobb barátnőm a világon mindenben jobb nálam, amiben nem abban is le akár győzni, de azért nem porig alázni.
Vékonyabb nálam, mondjuk én se vagyok dagi, csak neki szebb a csípője még nagyobb a melle. Tanulásban is mindig leköröz. A fiúk közelében pedig megváltozik és olyan mintha mindenkinek be akarná jönni. Volt már h leszólt h kicsit nagyobb a kivágás a pólómon (de nem látszott ki semmi) és azóta csak olyanokat hord. Most ezzel mit kezdjek, mert amúgy az egyik legjobb barátnőm?
Szerintem meg tuti szép vagy és éppen ezért akar legyőzni téged mindenben, mert neki az felemelő érzés, ha jobb lehet egy szép lánynál :)
17F
az ilyeneket nem nevezném barátnak!
szard le a fejét. pukkadjon meg magában! ne okozz neki örömöt azzal, hogy látja h nneked rosszul esik amit csinál!
az ilyenekből lesznek a legnagyobb ri***ok
Ezzel próbál menőzni, csak eléggé nem az. Szebb csípő, nagyobb mell ide vagy oda, semmit nem ér vele, ha egy ekkora idétlen. Amúgy is a kismellű lányok szexibbek. A nagyon vékony lányok meg egyáltalán nem néznek ki jól, úgyhogy szerintem te nyertél külsőre. Én nem foglalkoznék vele a helyedben. Biztosan szép vagy, ne aggódj. A versenyezgetését meg mondd meg neki, hogy gyerekes.
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!