Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit szólnátok, ha...

Lányok! Ti mit szólnátok, ha a barátotok azt mondaná, hogy a volt csaja sok mindenben jobb volt mint ti?

Figyelt kérdés
Mert nekem azt mondta,hogy az ő exe nyíltabb,kedvesebb, és megértőbb volt. De azt is hozzá tette, hogy ennek ellenére engem mindig is jobban szeretett mint őt valaha.
2009. dec. 24. 10:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem jól összevesznék vele :S
2009. dec. 24. 10:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Visszaküldeném az exéhez.
2009. dec. 24. 10:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mehetne vissza a volt barátnőjéhez az biztos!
2009. dec. 24. 10:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nagyon megsértődnék az tuti. Bár lehet hogy van igazság abban amit mondott, de akkor sem kellene ezt neked elmondania.
2009. dec. 24. 10:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Végülis ez úgy kezdődött, hogy volt egy dolog amit nekem nem mondott el(csak most nemrég) pedig már több mint 2 éve együtt vagyunk.A volt barátnőjének pedig már akkor elmondta mikor össze jöttek. Ezért nagyon megsértődtem, és ez válaszolta rá.
2009. dec. 24. 10:29
 6/13 anonim válasza:
25%

Az eddigi válaszadók kiváló hülyeségeket írtak...

Talán ezt egy veszekedés után mondta? Szerintem nem kell egyből veszekedni egy ilyen kis apróságon. Gondolom hogy nem megbántani akart, mert ha szeret miért akarna, csak arra próbált rávilágítani hogy egy picit változnod kéne!

A megoldás egyszerű, leültök és megbeszélitek.

2009. dec. 24. 10:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy kell valakit változásra bírni, hogy olyanokat vágunk a fejéhez, amivel megbántjuk. Pláne, hogy az exét is szóba hozta..
2009. dec. 24. 10:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
ha nekem a párom bmelyik exét elkezdené fényezné, biztos, h elküldeném haza pár napra, gondolkodjon egy kicsit...
2009. dec. 24. 12:31
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

Inkább te írtál hülyeséget. Utálom ezt a sok okoskodó válaszolót, mindent lenyelünk a párunknak, hülyeség a féltékenykedés, miért dobná ki a párom az exétől kapott ajándékot, ha az neki fontos...

Nem mindenki ilyen sivár érzelmileg, hogy például szex közben simán elnézegeti az extől kapott párnát az ágyon. Szerintem ez nyámnyilaság, nem pedig okos viselkedés. Vannak dolgok, amik igenis zavaróak, még ha a nagy békés emberek ezt nem is vallják be maguknak.

Ha az én barátom ilyeneket mondogatna, én is visszaküldeném az exéhez. Ha olyan jó, akkor hogyhogy csak ex?

2009. dec. 24. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Megmondanám, hogy nála meg a következő pasim lesz jobb, mert nem fogja az exét emlegetni nekem.
2009. dec. 24. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!