Lányok! Ti mit szólnátok, ha a barátotok azt mondaná, hogy a volt csaja sok mindenben jobb volt mint ti?
Az eddigi válaszadók kiváló hülyeségeket írtak...
Talán ezt egy veszekedés után mondta? Szerintem nem kell egyből veszekedni egy ilyen kis apróságon. Gondolom hogy nem megbántani akart, mert ha szeret miért akarna, csak arra próbált rávilágítani hogy egy picit változnod kéne!
A megoldás egyszerű, leültök és megbeszélitek.
Inkább te írtál hülyeséget. Utálom ezt a sok okoskodó válaszolót, mindent lenyelünk a párunknak, hülyeség a féltékenykedés, miért dobná ki a párom az exétől kapott ajándékot, ha az neki fontos...
Nem mindenki ilyen sivár érzelmileg, hogy például szex közben simán elnézegeti az extől kapott párnát az ágyon. Szerintem ez nyámnyilaság, nem pedig okos viselkedés. Vannak dolgok, amik igenis zavaróak, még ha a nagy békés emberek ezt nem is vallják be maguknak.
Ha az én barátom ilyeneket mondogatna, én is visszaküldeném az exéhez. Ha olyan jó, akkor hogyhogy csak ex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!