Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennetek ha a testveretek...

Mit tennetek ha a testveretek a parotok ellen uszitana a szuloket?

Figyelt kérdés

Roviden a testverem es a parom ossze vesztek (eddig se szivleltek egymast tulzottan)

Es a parom megbantotta a tesomat(mellesleg egyetertek sokmindenben a parommal arrol amirol a sertodes volt de en nem szolok bele nem szeretnek csaladi botranyt) csak a gond hogy parom kicsit nyers stilusu, ami a szivemen a szamon tipus.

Es a lenyeg hogy a tesom most folyton szidja a paromat nekem es a csaladomnak( valamilyen szinten okkal) de ok teljesen kezdenek ellenunk lenni. Vagyis inkabb a parom ellen mert elfogultak a tesommal.

Es a legrosszabb hogy nagyon erik az hogy beolvassak tesomnak. De abbol nagy botrany lenne , es valoszinu orok harag.. mit tehetnek?

2017. febr. 23. 14:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy eddig en sem lattam be hogy ilyen mert elfogult voltam vele es ezt szoktam meg..
2017. febr. 23. 17:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Próbáljatok nem tudomást venni a tesódról. Ha a párod az igazat mondta meg, csak szókimondóan, az még nem baj, de a jó viszony fenntartása érdekében neki is tartózkodni kéne ettől. Ha a szüleid nem látják tisztán a tesódat, avval nem nagyon tudsz mit tenni.

Családi összejöveteleken csak tud mindenki szépen viselkedni, valaki mással beszélgetni, azokon kívül meg el kell kerülni a hosszabb találkozókat, ha nem megy másként, és nem lehet békülni (mert gondolom, a problémát kiváltó ok még fennáll).

2017. febr. 23. 17:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem a tesóm de én a párom mellé àllnék mindenképp főleg így hogy neki van igaza. Ha a tesómnak lenne igaza akkor megkérném a párom hogy ne veszekedjenek és finoman vázolnám miért nincs igaza. Ha meg még otthon laksz külön a párodtól akkor meg nem engedném hogy beleszóljon a család életébe. Ha nincs köze a dologhoz ne legyen mondandója. Ilyen esetben nincs ami a szivemen a számon. Viszont a tesómnak sem engedném hogy tömje anyámék fejét. Elítélem hogy nem mersz beleszólni. Ha nem szólsz bele akkor tesód azt hiszi igazat adsz neki, azért oltogatja a szüleidet. Ha nem szólsz bele a párod is azt hiheti neki van igaza. Tesódat oltsd le ne dumáljon össze vissza, a párodat meg azért hogy ne dumáljon bele a tesód dolgába. Addig szólj bele míg nem lesz nagyobb harag.
2017. febr. 23. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!