Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha megtudnátok, hogy van egy...

Ha megtudnátok, hogy van egy testvéretek meg akarnátok ismerni?

Figyelt kérdés
Szóval anyukámról van szó, ő már hatvan éves. Nemrég pakolásztunk a padlásán amikor találtunk egy csomó régi fényképet, gondoltuk együtt nosztalgiázunk egyet, ő úgy is ritkán beszél a gyerekkoráról, mert elég borzalmas volt neki. Láttunk egy olyan fényképet amin egy fiatal fiú van, kiköpött anyukám, azt hittem először, hogy a nagyapám fiatalkori képe, végül csak rászántam magam és megkérdeztem anyukámat. Kiderült, hogy az az ő öccse akiről eddig mi soha nem tudtunk. Azt tudtam, hogy anyukámat elhagyta az apja, még a születése előtt, és csak 16 éves volt amikor megismerte, de azt soha nem mesélte, hogy van testvére, most viszont elmondta, hogy két öccse és egy húga is született. Akiről van fénykép őt megismerte, még az esküvőjén is ott volt, de azóta sem tud róla semmit, a másik két tesójával soha nem beszélt. Kérdeztem, hogy miért nem próbálta őket megkeresni, de nem akart válaszolni. Én biztos meg akarnám ismerni, ha lenne testvérem. Ti mit tennétek ilyenkor?
2016. aug. 11. 11:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy féltestvérem, egy apánk van. Sose tartottuk a kapcsolatot egyéb ok miatt, még nem is ismerem, sose találkoztunk, pedig egy városban lakunk. Persze kíváncsi lennék rá, de mittudomén, nem erőltetem a dolgot. Mondhatnám azt is, hogy ő is kereshetne engem, végül is ő az idősebb.
2016. aug. 11. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!