Ti mennyire vagytok szégyellősek a testvéretek előtt?
Figyelt kérdés
Mert én én a bátyámmal nem szoktunk bemenni mikor furdünk, de meztelenül mem vagyunk egymás előtt szégyenlősek. 12/f 23/f2016. júl. 13. 08:54
1/8 anonim válasza:
Én még fehérneműben sem merek előtte mászkálni:D
Ő viszont szokott előttem boxerbe. Nem zavar, szerintem ez fiúknál könnyebben jön, vagy nem tudom :D
(17/L 19/F)
2/8 anonim válasza:
+1 az első válaszolónak.
21/L, 22/F
3/8 anonim válasza:
Én egészen nyugodtan bemegyek kezet mosni, ha zuhanyzik. 19F, 18L
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyunk szégyenlősek egymás és a szüleink előtt. Mindegy milyen nemű.
5/8 anonim válasza:
Nem vagyunk szégyenlősek. Meztelenkedni mondjuk nem szoktunk, de fehérneműben simán mászkáltunk egymás előtt és szülők előtt itt, amíg együtt laktunk. (Most már felnőttek vagyunk, és külön, de amúgy mindketten lányok vagyunk, 5 év korkülönbséggel.)
6/8 anonim válasza:
Lány testvérem előtt egyáltalán nem vagyok szégyenlős, mert én is lány vagyok. Ettől függetlenül nem meztelenkedünk direkt egymás előtt. De nem okoz gondot előtte átöltözni, stb.
Fiú előtt viszont, ahogy egyre idősebbek lettünk, egyre jobban szégyenlős lettem. Meg ő is.
7/8 anonim válasza:
Mi sem.
Egyidősek vagyunk, ő is lány.
8/8 anonim válasza:
Én eléggé szégyenlős vagyok előtte,de ha bugyi és póló van rajtam,akkor felőlem nyugodtan láthat.
Persze ő boxerben és egy szál törölközőben szokott járkálni,főleg most nyáron.
Én 15/L ,Ő 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!