Titeket mikor hív fel a testvéretek?
Ha nem érdekli, minek hívjon?
Nekem nincs testvérem, a páromnak van, évi 1-2 alkalommal hívja, ha valamit kérdezni akar vagy ilyesmi. Sosem voltak nagyon közeli kapcsolatban, bár nincsenek rosszban sem. De elég az, amit hallunk róla az édesanyjától, akivel azért gyakrabban találkozunk.
A páromat sem hívom soha, anyámmal is 2 havonta beszéltem (csak akkor kapcsolta be a telefonját, ha fel akart hívni, így mindig ő hívott. szerettem, de nem az a kommunikatív fajta)... Nem mindenkinek nagy az efféle igénye, illetve van, aki személyesen szeret beszélni, telefonálni utál s abban neki semmi jó nincs, csak akkor teszi, ha gyorsan meg akar mondani valamit 20 másodperc alatt. Én igen verbális vagyok, csak telefonálni utálok, a távol lakó rokonokkal ritkán, hosszan beszélek, de sokkal jobb személyesen. Akikkel úgyis találkozom 1-2 hetente, azokkal minek beszéljek telefonon, ha épp nincs valami komoly oka? Pl. anyóssal előre megbeszéljük, hogy mikor ugrunk be s akkor úgy készül. Mivel közel lakik, élőben számolunk be arról, hogy mi van velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!