Köztetek és a testvéretek között hány év külömbség van?
Biztosan furcsa lesz elsőre, de ha megfogadsz egy tanácsot, ne érezd majd azt, hogy ő "letaszított a trónodról", hanem inkább segíts neki, és légy te a nagytesó, akire mindig számíthat! Így nagyon jó kapcsolatotok lehet majd :) Elsőre biztosan nagyon furcsa lesz a dolog, de szerintem hamar hozzá fogsz szokni. Minden életkorban lesznek dolgok, amik miatt idegesítőnek gondolhatod, de ezeken a korszakokon te is keresztülmentél. Ebből a nagy korkülönbségből könnyen lehetnek majd konfliktusaitok, de előnyei is lehetnek :)
Köztem és a testvéreim közt jóval kevesebb idő van, a nagyobbik húgom másfél évvel, a kisebbik pedig négy évvel fiatalabb nálam. Nagyon szeretjük egymást (most már mindannyian elég nagyok vagyunk, a legkisebb is 17 éves). Persze nem voltunk mindig jóban, de nagyon fontos a testvéri kapcsolat, használd ki! :)
Akkor jöjjön az első kivétel. :D
Én vagyok a legnagyobb, hugom és köztem 1 év 3 hónap van.
Öcsém és köztem 5 év van.
Egyik se sok. :)
Régebben az öcsém és köztem 4,5 év volt.
Amióta meghalt, ez folyamatosan változik. :-(
4 évvel fiatalabb húgom van.
39/N
Egyébként amíg a tesód nem lesz kamasz, egymás mellet, kvázi egykeként fogtok élni, max. babusgatod majd, meg segítesz néha anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!