Köztetek és a testvéretek között hány év külömbség van?
Nem azért,de akkor sincs beleszolásod h legyen-e testvéred vagy sem!
Ez a szüleid döntése, gondolom nem kérdezték meg idegenektől,meg senkitől sem h te is legyél e vagy sem!
Amugymeg...szerinted ha lesz saját gyereked az nem kelt fel éjjel?!Nem minden kisbaba olyan h nem alussza át az éjszakát!
Veled is voltak lesznek problémák,ami normális dolog!!
S képzeld nálunk nem fiztetnek rezsit -.- és most csinálnak három + szobát és több mint fele az én pénzem.na de én nem veszekszem veled.
.mikor akrtam tesót nem kellett nekik most meg 13 év után mért ne.Hátha nem tudok miatta felkészülni a vizsgákra mint a barátnõm....élõ példa ... na meg a hasznos válaszokat köszönöm a haszontalanokat pedig nem :)
Még egyszer leírom: helyesen különbség.
Amúgy emberileg nullának tartalak a hozzászólásod alapján (mármint hogy nem akarod, hogy megszülessen a testvéred). Remélem, egy napon visszaolvassa ezt.
#24 okos vagy nagyon...mibõl gondolod, hogu nem távolitom el a kérdést?Vagy fogja tudni, hogy róla van szò...pff. Én nem azért nem akarom, hogy megszülessen mert nem kell,hanem azért mert tudom, hogy én is kell majd vigyázzak rája,hogt kevesebb idõm lesz ahoz, hogy csináljak azt amit SZERETEK,és itt ne mondjátok azt ,hogy lesz mert nem lesz tudom jól,mert akinek ilyen nagy külömbség van a ted
stvére között (5/6 szemèlyt is ismerek) sokròl lemondott.:( egyfélt igazad van na de engem is számba kell venni vagy csak én leszek a nagyobb tesó aki csak ott van neki?!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!