Mit tennetek ha a testveretek a parotok ellen uszitana a szuloket?
Roviden a testverem es a parom ossze vesztek (eddig se szivleltek egymast tulzottan)
Es a parom megbantotta a tesomat(mellesleg egyetertek sokmindenben a parommal arrol amirol a sertodes volt de en nem szolok bele nem szeretnek csaladi botranyt) csak a gond hogy parom kicsit nyers stilusu, ami a szivemen a szamon tipus.
Es a lenyeg hogy a tesom most folyton szidja a paromat nekem es a csaladomnak( valamilyen szinten okkal) de ok teljesen kezdenek ellenunk lenni. Vagyis inkabb a parom ellen mert elfogultak a tesommal.
Es a legrosszabb hogy nagyon erik az hogy beolvassak tesomnak. De abbol nagy botrany lenne , es valoszinu orok harag.. mit tehetnek?
Teljesen felesleges lenne a tesódnak beolvasni, vagy a szüleiddel veszekedni. Üljenek le szépen, kérjenek bocsánatot egymástól, és béküljenek ki, elvégre (gondolom) még jó ideig együtt leszel a pároddal, tehát kénytelenek lesznek elviselni egymást.
Természetes, hogy a szüleid a testvéredet védik, én is a gyerekem mellé állnék, nem a másik párja mellé, pláne, ha ilyen jellegzetes stílusa van.
Mivel te vagy a kapocs kettejük között, így igenis szólj bele. Vagy talán félsz a párodtól? Félsz, hogy neked is beszól? Megver? Elhagy? Légy felnőtt, és békítsd ki őket, mert amit most csinálsz, azzal jobban uszítod őket egymás ellen...
A tesód nyugodjon meg, bocsásson meg a párodnak, a párod pedig fogja vissza magát. Csiszoljon a stílusán kicsit, és akkor talán elviselik majd a rokonaid.
Ne várd, hogy a te egész családod alkalmazkodjon a párod paraszt stílusához és fejet hajtsanak neki, csak mert te hajlandó vagy rá.
A testvéreddel meg ne vessz össze egy pasi miatt se. Kanod még akárhány lehet, de családod csak egy van.
Nem tudom honnan veszed kedves utolsó hogy felnek a paromtol hogy bant majd. Ha ilyet felteteleznek rola, valoszinu nem lennek vele.
Es nem paraszt egyaltalan! A csaladomnak nem kellene hozza alkalmazkodnia ha a tesom nem szinezne ki a dolgokat es nem adná elo magat.
"de en nem szolok bele nem szeretnek csaladi botranyt"
Én ebből csak annyit értek hogy nem vagy hajlandó kiállni a párodért még akkor sem ha neki adsz igazat.
A parommal az elejen kicsit hullamzo volt a kapcsolatunk es azota ketelkedik az egesz csalad hogy hosszutavon egyutt maradunk, pedig annak mar tobb mint 2eve.
Az a gond hogy azert nem mondom el a dolgokrol a teljes velemenyemet mert kozvetlenul nincs kozunk hozza, a masik hogy annyira a tesomat vedik hogy az lenne hogy a parom beszelte tele a fejemet stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!