Esküvőtök előtt Nektek segített a testvéretek?
Mit kéne segítenie?
Segítsen az, aki helyben van.
Gondolom, külföldön él. Nyilván nem fog ezért szabadságot kivenni, hogy a te ügyeidet intézze.
Miben kéne segíteni? :)
Ti házasodtok, nem ő.
Miben kellene segíteni?
Nagy falusi lagzi lesz, ahol egy héttel előtte már sütnek- főznek? Ezesetben megkérdezted a lagzi időpontjának leszervezésekor, hogy jó-e neki, illetve hogy jönne-e segíteni? Ha nem, akkor nem tudom, miért várnád el, hogy magától korábban hazamenjen. Vendég, ugyanúgy, mint bárki, előzetes megbeszélés nélkül meg honnan kellene tudnia, hogy esetleg segítségre lenne szükség? Nekem pl. meg se fordulna a fejemben, ha nem mondja valaki, mert az én ismerőseim étteremben tartották, ahol kaja, dekor stb. minden adott volt, nem volt mit segíteni.
Te házasodsz nem?
Ezért vannak esküvőszervezők, szakácsok, vőfély, zenészek, fotósok. Nem a családot kell kötelező rabszolgának tekinteni.
Tedd már fel normálisan a ku.rva kérdésedet,ne rébuszokban beszélj,mielőtt leugatjuk a "szemét testvérdet" ismeretlenül.
Hol lakik?Mi lett megbeszélve?Miben kell segítség?
De gondolom, nem ott lakik, mivel írod, hogy előtte 1 nappal jön haza.
Hogyan segítsen? Menjen el szabadságra? És mikor? Előtte? Miben kéne segíteni? Sütni, főzni, dekorálni? Vagy év közben vegyen ki többször szabadságot és segítsen ügyet intézni?
Nehéz így segíteni, hogy nem írod, hogy konkrétan mi van.
Mi nem kértünk segítséget, se családtól, se barátoktól, mivel nem olyan jellegű volt, hogy mi főztünk, sütöttünk volna. Ruhaválasztásra jött el egy barátnőm velem. De önként, ő is élvezte :)
Persze mutogattam családnak képeket, mintákat, hogy miket tervezünk. De konkrétan nem kellett segíteniük leszervezni semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!