Miért csinálja ezt a nővérem? Ennyire utál?
Figyelt kérdés
Már kiskorom óta valami baja van velem a nővéremnek. Régebben mindig azt mondogatta, hogy engem csak azért szeretnek a szüleink, mert én vagyok a legfiatalabb. Múltkor elhatároztam, hogy elkezdek fogyni, és az ő segítségét kértem. Mikor elkezdtünk edzeni, ő azt mondta nekem, hogy felesleges erőlködni ha nem csinálom rendesen. Ma pedig azt mondta biztosan azt hiszik mások,hogy itthon csak én kapok enni. Aztán végignézett rajtam és nevetett. Kitakarítottam a fürdőt és a konyhát ő pedig elhordott mindennek, mert szerinte ez kevés. Amikor rossz kedve van flegma p*csának hív. Miért csinálja ezt velem évek óta? Szerintem nem adtam rá okot, hogy így bánjon velem. Mostmár egyenesen utálom amiért bánt engem.2017. febr. 20. 22:19
2/10 anonim válasza:
Féltékeny a fiatalságodra meg a kazettás wokmenedre.
4/10 anonim válasza:
Jó, akkor most kezdjük előröl..
-Mennyi idős vagy?
-Hogy hívnak?
-Merre laksz?
-Mit érzel amikor bánt?
-Szoktál szorongni?
-Mi a hobbid?
5/10 anonim válasza:
Ilyen dolgok miatt nem beszélek vele egy éve! Az én nővérem se képes 37 évesen feldolgozni hogy van egy húga!!! Szomorú de sok ilyen van.
Nálunk nagyon eldurvult a helyzet. Mindenfélének elhordott. Csicskának tanulatlan par.asztnak nevezett stb...mensi előtti hisztinél rám akarta hívni a rendőrséget! Nem sorolom! Jobb az ilyet kerülni.
6/10 anonim válasza:
Kedves 5-ös, látom neked is problémáid vannak.. Mindenkin én sem tudok segíteni, de ne kímélj, beszélgessünk.
Tehát pontosan mikor kezdődött?
- Milyen hatással volt ez az életedre?
- Gyakran sírsz?
- Vannak elfojtott érzéseid?
- Milyen típusú zenéket kedvelsz?
7/10 anonim válasza:
Szerintem is féltékeny. A probléma akkor kezdődött, amikor megszületettèl, és a figyelem rád szerződött, ő pedig háttérbe szorult. Ezen nem tudta magát túltenni, és/ vagy hogy osztozkodni kell. A szüleid nem tettek különbséget köztetek? Esetleg ő problémás gyerek volt, te nem, te jó tanuló voltál, te nem, te jobban csinálsz mindent, mint ő, neked van jó munkát/ pasid neki nincs? És mekkora a korkülönbség?
8/10 A kérdező kommentje:
Sosem tettek különbséget köztünk.. Mondjuk rá eléggé haragszanak amire okuk is van... Nem tudom mi jó neki ebben. 13 éves vagyok ő 23.
2017. febr. 22. 15:18
9/10 Fritzkó Mákiel válasza:
Biztos arra irigy hogy te nem adsz okot a szüleidnek a haragra, nem rontod el. Elég borzasztó. Nem tanács DE esküszöm én a helyedben eljátszanám a szüleimmel hogy lehordanak amiért "cigizek". Aztán ha utána sem lesztek jóban csak kárörvend, akkor meg elmondanám a képébe hogy kamu. Próbáld megkérdezni valakitől mit utál benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!