Mennyiben változott meg a testvéretekkel a kapcsolatotok, amikor annak párja lett?
Figyelt kérdés
Nálunk a helyzet: a szüleink nem örültek neki, amikor megtudták, hogy a tesómnak van pasija. Mivel ismerem a srácot, aki több éve viszonzatlan szerelmet táplált a tesóm iránt, így én is meglepődtem. Meg is kérdeztem, hogy mi változott,ha már így pár éve emberszámba se veszi, magasról lesz*arja. Nem kaptam választ...
Pár hónapja már tart a kapcsolat, de még kb. mindig nem tudok róluk semmit. Néha fájlalja, hogy a szüleink nem kérdeznek róla, de ha én kérdezem, ő nem mesél semmi részletet...
Ilyenkor mi lenne a normális? Ez? Vagy mit lehet tenni?
2017. jan. 22. 19:42
11/13 anonim válasza:
Sokkal jobb lett, kevesebbet szemétkedett
12/13 anonim válasza:
*mármint a testvérem lett velem kedves, pedig előtte hihetetlenül egy bunkó, kötekedős, szemétkedős volt.
13/13 anonim válasza:
A testvérem 10 éve van együtt a feleségével. Lassanként odáig jutottunk, hogy a tesóm már nem tartja a családunkkal a kapcsolatot. Amikor pénz, vagy segítség kell, akkor a szülei eszébe jutnak, de kb.ennyi. A kedves neje olyan, mint a lassan ölő méreg, mindent megrohaszt maga körül. Nem is részletezem inkább... Tiszta szégyen. Mindegy, ők így akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!