Nektek nem változott meg a kapcsolatotok a testvéretekkel miután megházasodott, vagy komolyabb párkapcsolata lett?
En ugy gondolom, hogy amikor nekem lett tartos kapcsolatom, akkor ammyi valtozas volt hogy neha megjelent vel a baratnom. Igyekeztem erre kulon figyelni. Ugyanugy talalkoztam es beszelgettem mindenkivel.
Viszont miota o becsajozott... Nagyon megritkult minden.
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat.
Én most vesztem össze a testvéremmel pár napja, bár eddig se igazán tudtam már tolerálni azt,amilyen lekezelően viselkedik velem, és anyukánkkal. Két éve költözött el, és a barátja egy belvárosi lakást bérel neki, és eltartja. Neki semmi mást nem kell csinálnia, minthogy rendben tartsa a lakást. Mikor nagyritkán kegyeskedik hazalátogatni, akkor csak kritizálni tud, hogy miért nem csináltunk rendet, a látogatási ideje másik felében csak magáról beszél, és hogy milyen étteremben jártak, milyen vellnessfürdőben jártak stb, és az nem érdekli, hogy velünk mi van. Tudom, úgy tűnik irígy vagyok rá, hogy ő sikeresebb nálam, de mindenképp szerencsésebb.De nekem semmi esélyem innen kitőrni, mert demens,trombózisos beteg anyukánkat nekem kell ápolni,(idegileg kikészít teljesen) amúgy meg pánikbeteg vagyokm és gerincsérvem is van. Ja,és ami még nagy hátrány, hogy férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!