Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnék a nővéremmel?

Mit tehetnék a nővéremmel?

Figyelt kérdés
2 idősebb nővérem van. Együtt nőttek fel, én meg értelem szerűen utánuk, szinte egyedül, ezért nincs is olyan jó kapcsolatunk, nem beszélünk meg semmit. A fiatalabbik viszont valamiért nagyon utál...Folyton úgy néz rám és úgy bánik velem mint egy kutyával. Mindig meg akar szégyeníteni anyáék előtt, pl. olyanokat talál ki, hogy látta, hogy meztelen képeket küldtem valakinek, hogy ott aludtam egy fiúnál (pedig a barátnőmnél voltam), hogy füvet talált nálam stb...Mindig panaszkodik rám, közben szó szerint semmit sem csinálok. Múltkor bementem hozzá, rámkiabált, hogy itt nem lehet magánélete miattam. Kivette az ajtóból a kulcsom, hogy nekem 15 évesen minek. (Ő 26) meg még rengeteg mindent tudnék mesélni...Fogalmam sincs mit tudnék tenni, már mindent próbáltam..

2016. dec. 2. 19:40
 1/6 anonim válasza:
Mond el a szüleidnek! És ne félj a noveredtol! Ha látja rajtad, hogy tartasz tole, csak rosszabb. Állj elé, mondd a szemébe hogy nem szórakozhat veled. Legyél "kemény" csaj, (ezalatt nem azt értem, hogy adj neki egy nyakast, holott megérdemelné). Állj a sarkadra, attól hogy 11 évvel idosebb nem kéne szórakoznia veled. Ha meg kitalál dolgokat meg piszkál, piszkáld vissza. Nem akarlak megbántani, de ne mutasd besz*rinak magad. Kitartast! 😉
2016. dec. 2. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
csak szard le a pics@ba az egészet
2016. dec. 2. 20:08
 3/6 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy ha leszarja, ugyan úgy piszkálni fogja...
2016. dec. 2. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
26 éves, még mindig a szülei házában lakik. Esetleg ők is tartják el? Mert akkor egyértelmű, hogy féltékeny rád, mert te többre viheted az életben mint ő, ezért piszkál. Sajnos csak annyit tehetsz, hogy erre a tényre rávilágítasz anyudéknál... vagy lemész az ő szintjére, és úgy vágsz vissza, de annak se sok értelme lenne.
2016. dec. 2. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Biztosan a nővéred Apenia Dolorosa-ban szenved. Egyébként legyél különb nála, mutass példát, amire ő nem képes. A beszólásait ne vedd magadra! A hülye besértődik, az okos leszarja.
2016. dec. 2. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondd el a szüleidnek, és bármivel vádaskodik, mondd, hogy bizonyítsa (úgyse tudja). Amúgy nem lehet, hogy a két nővéredből az idősebb a főnök kettejük közül, ezért a fiatalabb rajtad veri le, mert hiányzik neki, hogy parancsolgasson valakinek? Ilyet már láttam.
2016. dec. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!