Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Szerintem hagyd élni .
Fiatal még és még most tapasztal.
A szerelem életünk része és a vele járó csalodás is.
Ha most akadályozod abban amit szeretne csinalni vagy akivel szeretné csinálni csak megbánnád később hogy nem hagytad neki átélni ezeket a dolgokat . Hagyd aztan ha ugy érzed lépni kell akkor szolj közbe de csak neki mond el a problémád és persze ezt nagyon nyugodtan .
Egyetértek az előttem szólóval.
Addig, amíg az ő korosztályából ismerkedik, addig azzal semmi gond nincs. Neked se esne jól, ha lenne egy lány, akit kedvelsz és beleszólnának.
Nincs testvérem, de így, ebben a formában semmiképp se mondd el neki, mit gondolsz!
Tartsd rajta a fél szemed, és csak akkor próbálj beszélni vele, ha valami hülyeséget készül csinálni, de akkor is egyenrangú félként beszélj vele, ne lekezelően. Emlékezz az alapszabályra: a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Ha ellenségességet mutatsz, főként azelőtt, hogy tudnád, milyen ember a barátja egyáltalán, akkor akár még csak dacból is kiáll majd mellette, és benned is megtörik a bizalma.
Az persze érthető, hogy védeni akarod a húgod, de azért csak okosan!
Csalódni pedig úgyis fog, ettől nem tudod megóvni - és nem is kell. Ez is olyasmi, amin át kell esni és fel kell tudni dolgozni és megtanulni továbblépni, mint annyi más problémán az életben!
én 4 évvel idősebb vagyok a húgomnál. ő most 16 éves. úgy vagyok, meg voltam vele mindig is, hogy adok egy esélyt a srácnak, de ha megbántja, megalázza a húgomat akkor megjárja... 2 éve a húgom első barátja egy 17 éves divatmajom volt, már az nem tetszett, hogy egy három évvel fiatalabb lányra ráment, ebben a korban az nagy különbség. és bár le nem feküdtek, de a srácról megtudtam, két szememmel láttam, hogy egy másik lánnyal csókolózik suli előtt... rendesen felképeltem a srácot a haverjai előtt az eset után. és megmondtam neki, hogy ha nem akar még egy ilyet, akkor ezt kulturáltan lerendezi a húgommal, hogy ne bántódjon meg. egy gimibe jártunk.
de a mostani barátjával tök jól kijövök, tényleg egy rendes srácnak tűnik, persze azért rajta tartom a szemem :D de ez mindig így lesz :)
főleg, hogy édesapánk külföldön él, nem nagyon érdekli a család, így helyette is figyelek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!