Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi történt a nővéremmel?

Mi történt a nővéremmel?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok a nővérem meg 19. Mindig is közel álltunk egymáshoz, mindent elmondtam neki, meghallgatott, bíztunk egymásban. De az a baj, hogy szakított a barátjával, és most össze jött egy másikkal. (Még nyáron) A srác nagyon jó fej, meg nagyon bírom, de amióta a nővérem együtt van vele, szinte hozzám se szól. Vagy a barátjával beszél telefonon, vagy tanul. Gyakorlatilag nem tudok megbeszélni vele semmit, mert ha hozzászólok is, csak leordít, hogy hagyjam békén. Megértem ha szerelmes meg ilyenek, de attól még igazán figlalkozhatna velem, mert én nagyon szeretem. Hiányzik a nővérem :'(

2016. nov. 15. 21:23
 1/6 anonim válasza:
97%
Jobb lenne ha vele beszélgetnél erről, értem hogy leordít, de ezt neked kell megoldanod. Pl vegyél neki valamit es ugy, vagy ha jóban vagy a barátjával akkor vele beszélj erről, őt meg úgyis meghallgatja a nővéred.
2016. nov. 15. 21:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a segítséget :)
2016. nov. 15. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Megértelek, nekem is hasonlóan lecsökkent az érintkezésem a testvéremmel, amióta házas lett.

Újabban azt veszem észre, alig van közös témánk. Sajnos ez van, de ettől, még a testvérem.

Nem nagyon van mit tenni, ilyen az élet. 2-3 éven belül te is nyiss a pasik felé, mást nem tehetsz, hogy legyen magánéleted. Örülj, hogy lány vagy és könnyű lesz pasit fogni, fiúként kínkeserves tud lenni a magány.

2016. nov. 15. 22:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a megértést, hát lehet ebben szerencsém van :).
2016. nov. 15. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezd felnoni, ilyenkor hajlamos az ember eltavolodni a csaladjatol (mert nagyon nehez, es onallo akr lenni, amennyire tud, egyfajta bizonyitasi vagy onmaganak, hogy "felnott"). Vissza fogtok talalni egymashoz, de nem art, ha ezt megbeszeled vele. Majd ha te is nagyobb leszel, akkor meg ujra hasonlo problemaitok, temaitok lesznek es joban fogtok lenni.
2016. nov. 16. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
szard le
2016. dec. 2. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!