Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetnék a nővéremmel...

Mit tehetnék a nővéremmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mindketten "örököltük" azt a tulajdonságot hogy visszahúzódóak vagyunk. Én próbáltam ez ellen tenni mert engem zavart és hatalmasat változtam mire gimibe kerültem, rengeteg barátom van,állandóan hívnak mindenhova stbstb (most nem ez a lényeg), de a nővérem.....egyetemre jár már 2. éve és senkije sincsen. A gyerekkori barátnője a szembe szomszédunk és még vele sem találkozik. Mióta elment egyetemre sehova és senkivel nem megy. Azt hittem pedig itt lesz neki több barátja mert egyetem meg bulik és összehozza az embereket de úgy látszik tévedtem. Itt van az őszi szünet és itthon ül egész nap. Nyáron is dettó ez volt. Esetleg ezzel van valakinek tapasztalata? nem tudunk mit csinálni...anya is mondogatja neki mindig de mintha neki így lenne jó,pedig én ezt nem értem. És én nem szeretném,hogy 30évesen is még egyedül legyen. (ja amúgy januárban lesz 20...) megköszönném a válaszokat! :)

2013. nov. 17. 23:30
 1/4 anonim válasza:

Ha nincs senkije, úgy nehéz kimozdulni.

Talán először próbáld meg te elhívni valahová, ismertesd meg 1-2 barátoddal.

2013. nov. 17. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól néz ki a nővéred?:P /F
2013. nov. 18. 00:46
 3/4 anonim ***** válasza:
ebben a világban sok a csalódás,talán fél,attól,hogy nem lesz boldog a férfi mellett,otthagyja a gyerekkel a párja,nem lesz semmire ideje,mert leköti a család,nem tudja ki való hozzá,stb... Szerinted boldog,akkor hagyd. Anyám testvére 50 évesen találta meg a párját,és nem dőlt össze a világ
2013. nov. 18. 00:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak annyiban szolnék hozzá, hogy itt a példa miért nem hiszek a sokak által középiskolásoknak tanácsolt "egyetemen majd lesznek barátaid" dologban. Aki csendes természetű, azzal ez soha semmilyen helyen nem történik meg, lásd saját magam. Mindegy, hogy dolgozm, otthon ülök, iskolába vagy bármilyen rendezvényre járok, aki magányos az sajnos az is marad. Nem feltétlen van azért így, de önmagában az egyetem semmin sem változtat, oda is csak emberek járnak. Mellesleg nem mindenki jár egyetemre. F

Egyébként rendszeres elfoglaltságom az itthonülés. Nyáron még voltak rendezvények mentem arra ami érdekelt. Most rendezvénymentes időben csak úgy egymagam elindulni, céltalanul bolyongani nem jó szórakozás. Lehet a nővéred is menne, csak nincs kivel és teljesen tanácstalan hogyan szerezzen leglább egy barátot.

2013. nov. 18. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!