Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővéremmel nagyon rossz a...

A nővéremmel nagyon rossz a kapcsolatom. Mit tehetnék? 14/L

Figyelt kérdés
A helyzet a következő:Ő 18 éves én pedig 14, szóval nincs is köztünk nagy korkülönbség. A probléma az, hogy ő sohasem foglalkozik velem, nem érdeklődik velem kapcsolatban, nem visz el sehova ha kérem (pl. vásárolni) csak akkor ha anyum ráparancsol. Egyébként ez mindig így volt nem tőrődött velem soha és én nem is vártam el tőle, mert engem se érdekelt ő... Csakhogy most fölvette azt a hülye szokását, hogy mindenbe beleköt amit csinálok pl. nap kint nap azt kell hallgatnom hogy ne gépezzek annyit, miért nem csinálok semmit, miért nem találkozokba barátnőimmel stb. Tehát a lényeg az, hogy amúgy l*szarja a fejem de azért mindig belém tud valamiért kötni. Szerintetek van erre valami megoldás? Én min változtassak? (mert tuti hogy én is hibás vagyok ebbeh az egészben) Beszélni már rengetegszer próbáltam vele, de az se nagon segített. Légyszi, mindjatok valamit erre, nem akarom hogy tovább fajiljanak a dolgok! :S

2013. aug. 1. 09:37
 1/5 A kérdező kommentje:

Bocs a hibákért:

*nem kint, hanem mint

*találkozok a

*fajuljanak

2013. aug. 1. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ugasd le a fejét jo hangosan, hogy zengjen a ház, ne legyél olyan kis nyuszi. Pl: Ne engem ba-ogass mert nem kellesz egy retkes fa-nak sem. Vagy: A pasiddal gyakorold a szexet, ne engem ba-ogass!
2013. aug. 1. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok 2-es! Tanácsolj mónikashow-s, cigány módra káromkodós beszólásokat egy 14 éves (szinte) kislánynak!

Kedves Kérdező! Az viszont igaz, hogy ne hagyd szó nélkül. Én megkérdezném a helyedben: "Téged mióta érdekel mit csinálok?", ugyanakkor próbálj vele kedves lenni, érdeklődni, milyen napja van stb. Mert ha jól olvastam, azt írtad, hogy sosem foglalkozott veled, ami bunkóság egy idősebb testvértől, viszont az nem azt jelenti, hogy te nem nyithatsz felé. Talán jobb lesz a kapcsolat és nem fog beszólogatni. Ha meg nagyon bunkón reagál a kezdeményezésedre, akkor mindenféleképpen világosítsd fel, hogy ő nem az anyád, hanem a nővéred. 4 év van köztetek. Szinte semmi. Kevés ám az, úgyhogy ne parancsolgasson. Meg gondolom neki sincs aztán olyan tökéletesen élete... És mondjuk szerintem pont ezért foglalkozik a tiéddel.

2013. aug. 1. 19:20
 4/5 anonim válasza:
23%
Nem kell a 2est lehurrogni,igaza van. Ha már máshogy nem érti akkor így is meg lehet neki mondani. De először kulturáltabb módon próbálnám. Én nővérem is ilyen pedig már 35 éves,engem dedósnak néz mert 19 vagyok. Pedig a 38 éves nővérem se ad neki igazat. Azért remélem a te tesód kinövi. Az enyém szerintem mindig ilyen marad.
2013. aug. 1. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
2013. aug. 4. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!