Ti gyakran talalkoztok a testveretekkel?
Nem.
Nincs is ezzel gond.
Változnak az élethelyzetek, máshova költöznek nincs abban semmi, ha nem lógnak együtt örökké a testvérek.
Persze szép a testvérek közötti összetartás meg baráti viszony, de attól még nem kell együtt lenni napi szinten.
Már kérdezted...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
Lassan 2 éve, hogy elköltöztem, így a napi találkozók megritkultak, havonta - 2 havonta, mikor hazalátogatok akkor össze szoktunk futni.
Egyébként általában jól kijövünk,de sosem volt zökkenés mentes a kapcsolatunk. Jelenleg otthon lakik anyukámnál 30F, én 25L.
Kérdező neked azt tanácsolom, hogy ne félj, ez az élet rendje, ez után is fogtak találkozni, csak kevesebbet, nem fogod elveszíteni emiatt :)
Minden héten találkozok a testvéremmel és a szüleimmel is. 3 éve lakunk külön mindannyian, Ha megvan az összetartás, és a szeretet, ezen akkor semmi sem fog változtatni.
23/N
Ne legyèl önző! :) nem fogod elveszíteni, megy gondolom látogatóba haza ès te is mehetsz hozzájuk.
Mi is külön lakunk már a tesómmal, ő 26F, de havonta egyszer-kètszer jönnek hozzánk a párjával vagy elmegyünk együtt valahova.
Azt meg ne csináld amit a lánytesók többsège, hogy ráakaszkodsz a bátyádra, mert nagyon idegesítő tud lenni!
Neked is lesz majd párod, nem változik köztetek semmi, ugyanolyan jóban lesztek.
Ha jó a kapcsolatotok,ezt kevéssé nyálasan,de azért el lehet mondani. Pl írj rá facebookon,hogy "hali,mizu? Milyen a külön élet? Attól,hogy elköltöztél remélem foglak még sűrűn látni. Ha van kedved meg időd,találjunk ki valami közös programot."
Vagy ilyesmit írnék én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!