Szerintetek szívtelen testvér lennék ha ezt
megcsinálnám? (többi a leírásban)
Figyelt kérdés
van egy fiatalabb testvérem. én napi 2l vizet meg szoktam inni. álltalában egy 0,5l-es üveget előre megszoktam tölteni, hogy ha megszomjazok vagy inni szeretnék, előttem legyen. a testvérem meg ahelyett, hogy elmenjen magának vizért, megissza az enyémet, amit én előre elkészítettem, és ez nekem rosszul esik, mert miért vagyok én köteles MINDIG neki engedni a vizet, ha megissza előlem? ha megmondom neki, akkor ő van megsértődve. arra gondoltam, hogy a kis üvegem elrejtem hogy ne lássa meg, ha meg rá kérdez, azt mondom neki hogy nincsen. ti mit gondoltok? szívtelen testvér lennék ha ezt megtenném? ti mit tennétek a helyemben?
A halál csicskulna még be neki. A nyakába önteném a vizet, ha annyira kell neki.
2016. okt. 21. 23:25
32/48 anonim válasza:
28, neked nem jutott el a tudatodig, hogy a kommunikáció nem segített? A kis pondró konkrétan megsértődött, mert a nagytesó szóvá meete tenni, hogy a kis pondró századszorra is kilefetyelte a vizet!
2016. okt. 22. 00:34
33/48 anonim válasza:
Van Tesco házhoz szállítás vidéken is. Rendeljetek vizet én is azt teszem. Vagy kérj meg valakit hogy cipelje fel a vizet.
2016. okt. 22. 04:06
34/48 anonim válasza:
2 dolgot csinálhatsz
1 hogy kiteszel 2 palackot egyik tiéd másik a tesodé
2. dolog vizes palackodat beviszed oda ahol te vagy igy nem nyul biztos hozzá.
2016. okt. 22. 07:53
35/48 anonim válasza:
Akik szerint ezért felesleges szólni, megleckéztetni, azok gondolom nem éltek lusta testvér mellett. Mert nálunk is kb. ilyen kaliberű dolgokkal kezdődött, a szüleim "hisztinek" fogták fel, ha felháborodtam, hogy pl. az általam szedett és megtisztított diót (sütihez kellett) a görény testvérem bevitte a szobájába és megzabálta, bocsánatot sem kért. Semmi következetesség nem volt abban, ahogy nevelték, "nem törik le a kezed, ha ezt megcsinálod tesódnak", míg ő kisujját sem mozdította volna. Ma meg ők panaszkodnak nekem, hogy mekkora here lett öcsémből és dolgozni sem akar, meg elköltözni sem.
Ok-okozat.
2016. okt. 22. 08:44
36/48 anonim válasza:
Akik szerint belehugyozni, hashajtózni és egyéb módon felütni a vizet jó móka, annak a fagyállós gazda esete legyen tanulságos. Ott is csak két deci került a hordóba, ahogy a pisitől is lehet fertőzést kapni, a hashajtó is tud heveny reakciót kiváltani.
Ha az én vizembe tesznek ilyesmit és kiderül vagy még dicsekszik is vele, aznap viszik is el szépen bilincsben, miszerint szándékosan meg akart mérgezni.
Szóval ilyen piti problémáknál beszélni kell és ha nem megy akkor inkább elmegyek vízért, de nem csinálok ilyen ötévesnek való csínyeket.
2016. okt. 22. 10:55
37/48 anonim válasza:
Azért utolsó, nem mindegy hogy mérgező vegyületet keversz e bele, vagy olyanokat mint amit felsoroltál. Szerintem ha ilyennel a rendőrhöz fordulnál kiröhögnének, és megkínálnának egy pohár "teával"... én is ezt tenném veled, bocsi.
2016. okt. 22. 11:02
38/48 anonim válasza:
Szerencsére a hatóságok nem úgy működnek, hogy az általuk viccnek gondolt eseteket figyelmen kívül hagyják. A nem egészséges ember vizelete bizony fertőző, ezt ránézésre nem fogják megmondani neked és élből elutasítani. Ehhez vizsgálatok kellenek. A hashajtót sem fogják kinézni neked a vízből és megmondani a típust, dózist, ugyanis bármi okozhatja azokat a tüneteket, mérgek is. Ugye az édesítőszeres marha is elfelejti, hogy pl a fagyálló is édes ízű, így a kis tréfa máris más megvilágításba kerül. Senki nem kockáztatná meg, hogy hanyagságból egy komoly mérgezést bagatellizáljon, csak mert neki az annyira komolytalan. Eszerint is fognak eljárni, az ezzel játszó vicceskék (beleértve téged) pedig mennek gyanúsítottként kihallgatásra, aztán szabadlábon védekezve röhöghetnek ezen tovább. Utána majd kifizetik a bűnügyi költségeket és foghatják tovább a hasukat nevettükben.
2016. okt. 22. 11:19
39/48 anonim válasza:
Na nehogy már ne készítsek oda MAGAMNAK hashajtós vizet, jogászkám! Tehetek én arról, hogy a kis féreg megdézsmálta?
2016. okt. 22. 11:22
40/48 anonim válasza:
Ha ahhoz a vízhez más is hozzáférhetett, akkor azt benézted. Gondatlanság. A pisit meg már ki se magyarázhatod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!