Szerintetek szívtelen testvér lennék ha ezt megcsinálnám? (többi a leírásban)
20
Hat hogyne, ez komoly dolog. mindenkeppen tenni kell valamit vagy a kisteso tuti a bortonben vegzi 😉
Rákérdez, hogy van e? Mert nem tud kimenni a konyháig és engedni magának egy pohár vizet? :D
Egyébként kimondottan egészségtelen közös üvegből inni. Én nem sajnálnám a vizet tőle, se üdítőt, se sört, semmit, de az nálam alapvető, hogy nem akarom a másik nyálát nyalogatni, akkor se, ha a tesóm. Baromira nem higiénikus.
Egyébként egyszerű a megoldás, nem kell megszivatni, vegyél még egy félliteres valamit a boltban, add oda neki, hogy tartsa meg az üveget, és mostantól ő is csinálja úgy, ahogy te. Napi 3 alkalommal azért talán képes kimenni a konyhába vizet tölteni.
nem.
de én is inkább kiszúrnék vele,nem b@-s-zakodnék dugdosással.
14. válaszolónak üzenem, hogy nem sajnálom a testvéremtől a vizet, de gondolom neked sem esne jól, hogy tudod hogy be készítetted magadnak a vizet, és mire inni akarnál, üres az üveg. igen már többször mondtam neki, de megsértődik.
mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat, nem szeretném megszivatni, de jót mosolyogtam a kommenteken! :)
DE külön köszönöm a 4. válaszolónak, ezutén 2 üvegbe készítek be vizet, ha esetleg ő is inni szeretne! :)
nekem is az jutott eszembe,hogy rakj ki neki is saját üveget.
egyrészt kedves gesztus,másrészről meg hátha leesik neki,hogy ő is készíthetne be magának.
a só/hashajtó meg ilyenek..hát elég gyerekes és értelmetlen húzás szerintem.
még ha munkahelyen dézsmálja valaki a kajámat/issza az innivalómat,akkor megértem,hogy valahogy meg kell leckéztetni az illetőt. de azért testvértől elég durva lenne,főleg,hogy csak vízről van szó.
a kommunikáció is mindig segít:)
de amúgy nem sok frappáns válasz jött.
én ha mindenáron leckéztetni akarnék,akkor egyszer amikor a tesó látja,a wcből merném a vizet az üvegbe.. igen elmenne tőle a kedve,hogy máskor is tőlem igyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!