Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek szívtelen testvér...

Szerintetek szívtelen testvér lennék ha ezt megcsinálnám? (többi a leírásban)

Figyelt kérdés
van egy fiatalabb testvérem. én napi 2l vizet meg szoktam inni. álltalában egy 0,5l-es üveget előre megszoktam tölteni, hogy ha megszomjazok vagy inni szeretnék, előttem legyen. a testvérem meg ahelyett, hogy elmenjen magának vizért, megissza az enyémet, amit én előre elkészítettem, és ez nekem rosszul esik, mert miért vagyok én köteles MINDIG neki engedni a vizet, ha megissza előlem? ha megmondom neki, akkor ő van megsértődve. arra gondoltam, hogy a kis üvegem elrejtem hogy ne lássa meg, ha meg rá kérdez, azt mondom neki hogy nincsen. ti mit gondoltok? szívtelen testvér lennék ha ezt megtenném? ti mit tennétek a helyemben?
2016. okt. 21. 12:34
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
9%
Nag adag hashajtó a vízbe. Soha többet nem fog kérdezés nélkül a máséhot nyúlni.
2016. okt. 21. 13:46
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2016. okt. 21. 13:48
 13/48 anonim ***** válasza:
42%
én azt nem értem miért kell előre megtölteni? ha megszomjazol engedsz magadnak.és kész! akkor nincs mit megigyon előled..
2016. okt. 21. 13:51
 14/48 anonim ***** válasza:
68%
Most jol ertem, h te sajnalod tole a sima csapvozet, csak nert te nyitottad neg a csapotces nem o?! Nalunk egyebkent detto ugyanigy van, csak masfelessel. En keszitem es a ferjem is issza. Eddig azt hittem, szepen elunk, de tevedtem. Meg ma este behintem soval. Inkabb nekem se legyen jo, mint mindkettonknek
2016. okt. 21. 13:57
 15/48 Eva Hagop ***** válasza:
71%
Most komolyan, VIZ-rol van szol? Nincs valami komolyabb problema ez mogott? viz!!
2016. okt. 21. 13:59
 16/48 anonim ***** válasza:
65%

Most komolyan a vizen megy a problémázás?

Nálunk amúgy úgy van, hogy a zsugor víz kint van a konyhában, onnan kivesszük, én pl. mindig az ágyam mellett tartom, mert reggel-este mindig iszom belőle.

Ha épp elfogyott, ki lehet menni a köv. palackért. Nem tudom, mi ebben olyan nehéz.

2016. okt. 21. 14:05
 17/48 acelsziv ***** válasza:
85%

Vegyék a patikában por alakban B1 -és C vitamint. Egy üvegben szórj egy késhegynyi B1 -et és egy mokkáskanál C -t

Egyszerre lesz keserű és savanyú íze, de nem fogja meginni neked meg lesz egy olyan keveréked, amely segíti az agyadat a tanulásban, mert a B1 támogatja az agyműködést a C meg kell a B1 felszívódásához. Dupla haszon.

2016. okt. 21. 14:05
 18/48 anonim ***** válasza:
73%

Azert dobbenetes h az elmeroggyant valaszolok hogyan szivatnanak neg egy gyereket, csak mert mas (!) csapvizet (!) itta!

Tisztelet a kivetelnek

2016. okt. 21. 14:08
 19/48 anonim ***** válasza:
41%

Élvezet volt olvasni a hozzászólásokat :-)

Amúgy szerintem mindkét válasz jó. Ha nagyon mérges vagy, akkor megszívathatod kicsit. Ha még bírod cérnával, akkor rakj ki neki egy saját vizet.

2016. okt. 21. 14:12
 20/48 anonim ***** válasza:
57%
A kérdés alapvető problémája nem a csapvíz, hanem az, hogy itt van két ember, egyik megtesz valamit önmaga kényelméért, a másik pedig nem teszi meg ugyanezt önmagáért, hanem elveszi a másikét. Most csak a víz, később mással is megteszi, majd nem csinál házit, megíratja mással, aztán majd a munkát is elvégezteti mással, ő meg felvezi a fizetést a semmiért... stb. Ezt a hozzáállást kell időben megfékezni, akár egy üveg csapvíznél (ha a szülők nem tették meg, a tesók boxolják le egymás közt, ha az sincs, majd lesz más egyszer).
2016. okt. 21. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!