Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van valaki köztetek aki 20...

Van valaki köztetek aki 20 vagy 30 év után ismerte meg az apja előző házasságából született féltestvérét?

Figyelt kérdés

Eddig azt sem tudtam, hogy létezik, most közölték velem. Egy esküvőn találkoztam vele a hétvégén és azt mondta szeretne megismerni ha benne vagyok.

Nyilván nem tiltakozam, de nagyon furán érzem magam, hogy most kell megismernem a "testvérem", akiről eddig nem is tudtam.

Volt valaki hasonló helyzetben? Mik a tapasztalatok? Kialakulhat "rendes" testvéri viszony? Hogy alakult a kapcsolatotok?

2016. okt. 12. 00:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Hát ha nem is 20-30 év után de igen. Én pedig 11 évig nem tudtam a létezéséről és most Németországban él. Találkoztunk már többször is amikor Magyarországra jött és valszeg én is megyek majd hozzá Németországba. És jó a kapcsolatunk :-)

Bár magyarul annyira nem beszél, én meg németül, így ha nagyon muszáj akkor angolul oldjuk meg a kommunikációt, de azért megy neki magyarul is csak egy kicsit így fura. Nővéremmel többet szokott beszélni, mert ő tud németül.

2016. okt. 12. 00:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

36 éves voltam amikor apám meghalt. A temetésen odajött hozzám egy nő, közölte, hogy a nővérem. Ő akkor volt 40 éves. Felnőtt emberként másképp állunk ehhez a dologhoz is, így mindketten esélyt adtunk, hogy megismerjük egymást. Párszor találkoztunk, de nem erőltettük tovább a dolgot. Nagyon különbözőnk, életfelfogásban, viselkedésben is hatalmas eltérések vannak. Ma ott tartunk, hogy tudjuk, hogy van valahol egy testvér, de ahogy eddig sem volt az életemben része, most sincs. Nincs harag sem sértődés, csak nincs miről beszélgetni..Nem hiszem, hogy valaha fogunk még találkozni. Az egyetlen kapocs az apánk volt..

45/N

2016. okt. 12. 00:15
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Ja és 19/L vagyok. Első voltam.
2016. okt. 12. 00:16
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
nekem ugyan nem volt ilyen de én életem egyik legnagyobb kalandjának élném meg a megismerését, a hasonlóságok és a különbségek felfedezését.
2016. okt. 12. 00:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

18 éves voltam, amikor megismertem a nővéremet. Én legalább mindig tudtam róla, hogy ő van, de ő a létezésemről sem tudott 18 éves koráig, addig titokban tartották előtte, hogy van egy féltestvére.

Tartjuk a kapcsolatot, de nem vagyunk "jó testvérek", nem vagyunk bizalmas viszonyban, ha találkozunk, jól elbeszélgetünk, de nagyjából annyi, mint egy távoli rokonnal.

2016. okt. 12. 01:59
 6/15 anonim ***** válasza:
24%
aztán persze miután kiderülne, hogy család vérét örökölte, és ugyanolyan szemét mint minden családtag, menne ő is a lecsóba.
2016. okt. 12. 03:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagyok, nemrég tudtam meg, hogy nekem is van egy féltestvérem. Messzebb él, és nem sokat tudok róla, én szerintem nem fogom felkeresni, persze kíváncsi vagyok, de félek a következményektől, hogy hogy reagálna, hogy a szüleim, hogy reagálnának...nem szeretnék bonyodalmat. Talán majd, ha felnőtt leszek..
2016. okt. 12. 03:48
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

A lanyomnak hat testvere van, negy anyatol, ebbol harmat ismer, ok a legkisebb feltestverei (12-10-9 evesek). A legnagyobb par honap hijan egyidos vele, terhes voltam, amikor a ferjem megcsalt, egy masik varosban el es szuletett a fiu. A masik 2 evvel fiatalabb, lany, egy harmadik varosban el. A harmadik megint fiu, harom evvel fiatalabb, regen ugyanabban a varosban elt ahol mi, de kesobb elkoltoztek. Oket egyaltalan nem ismeri, de a harom legfiatalabb testverevel is jo, ha evente egyszer beszel.

Attol, hogy feltestvered, nem biztos, hogy kotelezo joban lenni vele/veluk.

2016. okt. 12. 03:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A férjem. Kb. 25 évesen tudta meg, hogy van egy féltesója. Nagyon jó barátok azóta is.
2016. okt. 12. 07:35
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
Férjem 22 évesen találkozott ujra a testvérével. Ha azt vesszük tudtak egymásról de nem tudtak találkozni. A fiuk Apja kozos, a bátyjának van 2 feltesoja.igy a felteso létezéséről nem tudtunk..
2016. okt. 12. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!