Én tudtam róla, de már felnőttek voltunk, amikor találkoztunk. Gyerekkorunkban nem egy országban éltünk. A találkozás óta is tartjuk a kapcsolatot, mondhatni jóban vagyunk, de olyan igazi testvéri érzés nincs. Inkább csak mint egy kedves ismerős, egy jó haver.
2016. okt. 12. 10:47
12/15 anonim válasza:
Nekem is van féltestvérem, egy városban lakunk, de soha nem találkoztunk nem is ismerjük egymást. Azt nem tudom, hogy ez így is marad-e. Megkeresés az ő részéről az elmúlt 40 évben nem volt, én sem léptem semmit ez ügyben. De annyira nem is hajt a vágy a megismerésre. Nem tudom miért.
2016. okt. 12. 10:49
13/15 anonim válasza:
Anyukám már 25 körül volt, mikor valami rendezvényen odament hozzá egy nő, hogy ő a féltestvére. A nagypapám addigra sajnos meghalt, nagyanyám tudott a gyerek létezéséről. Anyukám eléggé ledöbbent, talán párszor beszéltek, de igazán nem alakult ki köztük semmilyen kapcsolat. Azóta a féltestvére is meghalt már, nekem is akkor beszélt erről, mikor a temetőben elmentünk a sírja mellett. Amúgy szerintem ennyi év után nem alakul ki testvéri viszony, hiába rokonod. Ha hasonló emberek vagytok,max jóban lesztek.
2016. okt. 12. 13:30
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :)
Nekem szimpatikusnak tűnt, azt mondta szeretne megismerni. Látom vannak pozitív tapasztalatok is, remélem nem lesz csalódás, ugyanis a családom egyik fele életem egyik legnagyobb csalódása volt.
2016. okt. 12. 18:50
15/15 anonim válasza:
Papám 60 éves körül volt, mikor megtudta, hogy van féltesója. Azt hiszem ő nyert :D
(Nem állt szóba az illetővel soha, azt mondta, az csak egy idegen, hiába közös az apjuk, nem volt rá kíváncsi)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!