Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van valaki köztetek aki 20...

Van valaki köztetek aki 20 vagy 30 év után ismerte meg az apja előző házasságából született féltestvérét?

Figyelt kérdés

Eddig azt sem tudtam, hogy létezik, most közölték velem. Egy esküvőn találkoztam vele a hétvégén és azt mondta szeretne megismerni ha benne vagyok.

Nyilván nem tiltakozam, de nagyon furán érzem magam, hogy most kell megismernem a "testvérem", akiről eddig nem is tudtam.

Volt valaki hasonló helyzetben? Mik a tapasztalatok? Kialakulhat "rendes" testvéri viszony? Hogy alakult a kapcsolatotok?

2016. okt. 12. 00:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tudtam róla, de már felnőttek voltunk, amikor találkoztunk. Gyerekkorunkban nem egy országban éltünk. A találkozás óta is tartjuk a kapcsolatot, mondhatni jóban vagyunk, de olyan igazi testvéri érzés nincs. Inkább csak mint egy kedves ismerős, egy jó haver.
2016. okt. 12. 10:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van féltestvérem, egy városban lakunk, de soha nem találkoztunk nem is ismerjük egymást. Azt nem tudom, hogy ez így is marad-e. Megkeresés az ő részéről az elmúlt 40 évben nem volt, én sem léptem semmit ez ügyben. De annyira nem is hajt a vágy a megismerésre. Nem tudom miért.
2016. okt. 12. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám már 25 körül volt, mikor valami rendezvényen odament hozzá egy nő, hogy ő a féltestvére. A nagypapám addigra sajnos meghalt, nagyanyám tudott a gyerek létezéséről. Anyukám eléggé ledöbbent, talán párszor beszéltek, de igazán nem alakult ki köztük semmilyen kapcsolat. Azóta a féltestvére is meghalt már, nekem is akkor beszélt erről, mikor a temetőben elmentünk a sírja mellett. Amúgy szerintem ennyi év után nem alakul ki testvéri viszony, hiába rokonod. Ha hasonló emberek vagytok,max jóban lesztek.
2016. okt. 12. 13:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. :)

Nekem szimpatikusnak tűnt, azt mondta szeretne megismerni. Látom vannak pozitív tapasztalatok is, remélem nem lesz csalódás, ugyanis a családom egyik fele életem egyik legnagyobb csalódása volt.

2016. okt. 12. 18:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Papám 60 éves körül volt, mikor megtudta, hogy van féltesója. Azt hiszem ő nyert :D

(Nem állt szóba az illetővel soha, azt mondta, az csak egy idegen, hiába közös az apjuk, nem volt rá kíváncsi)

2016. okt. 13. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!