Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utálom a hugom viselkedését!?

Utálom a hugom viselkedését!?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok a hugom 10 éves. Visszapofázik, megüt, megaláz, bunkóskódik, flegmázik velem és már rohadtol idegesítő ez megy már évek óta!! Direkt olyan dolgokat művel (pl ha Anya Én meg Ő megyünk kocsival valahova direkt előre ül hogy idegesîtsen rászóljak durvábban ha nem ért első szóra és engem cseszzen le anya. De persze valamikor nyalizik ha fél a szobájában egyedül aludni nyafog hogy aludjon nálam hiába mondom hogy nem anya azt mondja hogy aludjon ott és ennyi nem én döntöm el :'( Mit csináljak?? :'(

2016. okt. 10. 14:30
1 2
 11/11 anonim válasza:
Régen én is pont ezeket csináltam. Amikor rám szólt a nővérem hogy ez így nem jó, akkor nagyon kiborultam és folytattam. Aztán láttam az utcán hogy egy nálam kisebb kiscsaj is ezt csinálta a bátyjával, és rájöttem lassan hogy ez így nem lesz jó, és mire nagyobb lettem ez elmúlt. De nálunk is pont a leírtak voltak. Szerintem csináld azt hogy te mindig legyel vele kedves és határozott, hátha majd példát akár venni rólad és "utánozni" dög téged
2016. okt. 19. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!