A bátyám megkérte a barátnője kezét, akkora gyémántot húzott az ujjára, mint a fejem. Utálom a csajt, hogy viseljem el?
A csaj egy nagy túlzás. Túl szép, túl okos, a bátyáim közt zajló idióta poénkodásokból félfüllel hallva az ágyban is túl jó...mint aki most lépett le valamelyik mozivászonról. Annyira rossz érzésem van vele kapcsolatban. Félek hogy csalni fogja a bátyámat, vagy minket ugraszt majd egymás ellen vagy nem tudom... Mindig is irritált de amíg együtt jártak addig úgy voltam vele hogy ok egyszer úgyis szakítanak, normális voltam a csajjal amennyit muszáj volt családi vacsorákon meg mittudomén, de most hogy együtt tervezik leélni az életüket totál kiakadtam... Jó mondhatjátok hogy csak féltékeny vagyok de a női megérzés tuti nem csal :(((
17l
Áruld már el nekem, hogy azért mert szép és okos a lány, meg a bátyád szerint jó az ágyban miért is csalná meg a bátyádat? Szerinted azok a nők akik szépek, okosak, jó a szex velük azok mind megcsalják a párjukat??
Nőj már fel, és örülj a bátyád boldogságának.
Nincs női megérzés.
Hisztizel, hogy nem te vagy a bátyuskád világának a közepe.
Női megérzésről egy kislánynál azért még túlzás beszélni :D
Egyébként mi a gond? Nem együtt fogtok élni. Ezért nem is kell elviselned.
Miért gondolod, hogy meg fogja csalni? A bátyád is ugyanúgy megcsalhatja a lányt.
Foglalkozz a saját szerelmi életeddel.
De már hivatalos lesz. Abban reménykedtél, hogy szakítanak... milyen testvér vagy te?
Tiszteletem a kivételnek, de utálom az olyan lányokat, akiknek bátyjuk van. Megszokják a férfi figyelmet, és lélegezni sem tudnak nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!