A bátyám megkérte a barátnője kezét, akkora gyémántot húzott az ujjára, mint a fejem. Utálom a csajt, hogy viseljem el?
A csaj egy nagy túlzás. Túl szép, túl okos, a bátyáim közt zajló idióta poénkodásokból félfüllel hallva az ágyban is túl jó...mint aki most lépett le valamelyik mozivászonról. Annyira rossz érzésem van vele kapcsolatban. Félek hogy csalni fogja a bátyámat, vagy minket ugraszt majd egymás ellen vagy nem tudom... Mindig is irritált de amíg együtt jártak addig úgy voltam vele hogy ok egyszer úgyis szakítanak, normális voltam a csajjal amennyit muszáj volt családi vacsorákon meg mittudomén, de most hogy együtt tervezik leélni az életüket totál kiakadtam... Jó mondhatjátok hogy csak féltékeny vagyok de a női megérzés tuti nem csal :(((
17l
Nagyon jó vége lett annak is mikor megpróbáltam jóban lenni a csajjal...a bátyám mondta végül h ne erőltessem mert kellemetlen neki az álszentkedés. jó hogy őt védi.. :)
És képzeld a szülők csak engem tartanak el mivel még tanulok, a tesóim már felnőttek,van saját keresetük..
Úgy irigylem ezeket a lánytesókat, akik mind a fiútesójuk életén pörögnek.... Komolyan, ennyire nincs semmi dolgotok?? komolyan ennyire nincs életetek, hogy a áséba szóltok bele??
Hja, és igen bátyám van, középkorú vagyok, sose szóltunk bele egymás kapcsolataiba. Sőt, meg se fordult a fejünkben, hogy aktuális nekünk kellett volna tettszen, hiszen nem mi járunk majd élünk vele. Tudjátok sógórnőcskék, ez ám a béke titka, az elfogadás!! a tesótok hibája az övé, ha egyáltalán hiba, ugyanis ezt kívülről nem lehet megítélni. egy párkapcsolatban pedig a testvér KÍVÜLÁLLÓ akinek semmi joga beleszólni.
Anyátok erre nevelt? vagy mi? menjetek éljetek, te is kérdező, ne a tesód életét bámuld, hanem éld a sajátod.
Omg....
A csaj valójában téged akar.....
Kérdező, én a helyedben most vigyáznék, mert uszkve 15-20 év, és te is húsos-csontos kérdéseket fogsz ide irkálni.
Amúgy meg hogy viseld el? Próbáld meg megismerni, úgy, h kicsit félreteszed a kisebbségi komplexusaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!