Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám megkérte a barátnője...

A bátyám megkérte a barátnője kezét, akkora gyémántot húzott az ujjára, mint a fejem. Utálom a csajt, hogy viseljem el?

Figyelt kérdés

A csaj egy nagy túlzás. Túl szép, túl okos, a bátyáim közt zajló idióta poénkodásokból félfüllel hallva az ágyban is túl jó...mint aki most lépett le valamelyik mozivászonról. Annyira rossz érzésem van vele kapcsolatban. Félek hogy csalni fogja a bátyámat, vagy minket ugraszt majd egymás ellen vagy nem tudom... Mindig is irritált de amíg együtt jártak addig úgy voltam vele hogy ok egyszer úgyis szakítanak, normális voltam a csajjal amennyit muszáj volt családi vacsorákon meg mittudomén, de most hogy együtt tervezik leélni az életüket totál kiakadtam... Jó mondhatjátok hogy csak féltékeny vagyok de a női megérzés tuti nem csal :(((

17l

2016. júl. 23. 16:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező ! Irigy vagy és hidd el te magad nevezted nevén a proválkozásodat mi szerint jobaa akartál lenni vele :álszenteskedés .

Netán te csunya vagy ,hogy ennyire irigy vagy a külsejére ? Meg szüz , hogy irigyled az ágyban valo tudását ? Egyet tanulj meg !! Csunya dolog az irigység .. döleg családon belül !!!

2016. júl. 24. 18:34
 22/24 anonim ***** válasza:
74%

az jobb lenne,hogyha egy buta,csúnya lánnyal járna jegyben? aki nem mellesleg rossz is az ágyban? jobban éreznéd magad? nem mellesleg egy ilyen lány is megcsalhatná,ha akarná.

szerintem gratulálj nekik és kész. ne nagyon bosszantsd magad ezen. ha összeillenek,akkor úgyis együtt maradnak. ha nem, akkor majd ők tudják és elválnak az útjaik. ne szólj bele.

2016. júl. 24. 19:05
 23/24 anonim ***** válasza:
65%
Már reménykedtem, hogy ez a húsos sztori folytatása, de nem :(
2016. aug. 4. 12:59
 24/24 anonim válasza:
26%

Ne szekáljátok szegény csajt!

Igaz nem a te dolgod!

2016. aug. 5. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!