Miért zavar a bátyám barátnője?
Egy héten többször is nalunk alszik (volt olyan, hogy csak 1 éjszaka volt, amikor nem volt itt). Csak november óta vannak egyutt, ő a testvérem elso komoly baratnoje. Szegény lanyt sajnalom, mert az anyukaja külföldre ment, az apja elhagyta oket, a novere a bátyjánál lakik. Megertem, hogy magányos. Mi elvittuk őt, amikor elutaztunk, segítettünk neki lakast találni. Kényelmes a tesomnak, ha itt vannak és nem a lany bérelt lakásában, de nem túlzás egy kicsit, hogy ennyit egyutt vannak?! Még fiatalok...A tesom 20, a lany 18 eves. Nem vagyok féltékeny, mert a testvérem ettol meg velem ugyanolyan, sot talan jobb is a kapcsolatunk, de amikor itt van a lany, olyan rossz. Csomoszor veletlenul megette az én kajamat, hasznalja a cuccaimat, de kozben meg jol kijövök vele, mert neha beszelunk. A masik testvérem bnoje heti egyszer van itt, ő nem szokott zavarni. Tudom, hogy nagyon rosszindulatú vagyok, mit tudnék ellene tenni?
14/L
Emiatt zavar: "Csomoszor veletlenul megette az én kajamat, hasznalja a cuccaimat"
Mondd meg neki, hogy neki kuss van a dolgaidtól meg a kajádtól.
Azért zavar, mert állandóan a nyakatokon lóg. Hát engem is irritálna, főleg, ha hozzányúlna a dolgaimhoz.
Nem is értem, jó, kényelmes, de én inkább vagyok kettesben a barátommal, mint a családjával körítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!