Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utálom a hugom viselkedését!?

Utálom a hugom viselkedését!?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok a hugom 10 éves. Visszapofázik, megüt, megaláz, bunkóskódik, flegmázik velem és már rohadtol idegesítő ez megy már évek óta!! Direkt olyan dolgokat művel (pl ha Anya Én meg Ő megyünk kocsival valahova direkt előre ül hogy idegesîtsen rászóljak durvábban ha nem ért első szóra és engem cseszzen le anya. De persze valamikor nyalizik ha fél a szobájában egyedül aludni nyafog hogy aludjon nálam hiába mondom hogy nem anya azt mondja hogy aludjon ott és ennyi nem én döntöm el :'( Mit csináljak?? :'(

2016. okt. 10. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Verdd pofán.
2016. okt. 10. 14:38
 2/11 anonim válasza:
57%

Valószínűleg veled ellentétben nagyon el lett kényeztetve. Sok mindent nem tudsz tenni, mert ez a szülők felelőssége. Fogalmam sincs, hogy akarsz-e továbbtanulni, de ez esetben javasolnám a kolit, majd később a különköltözést. Amúgy aranyosak lehettek ketten. :D

Hidd el később biztos jól ki fogtok jönni egymással. Mit meg nem adtam volna, hogy legyen egy kicsivel fiatalabb húgom, talán a nőkkel kapcsolatos viszonyom is másként alakult volna.

2016. okt. 10. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

te vagy az idősebb ,ne hagyd magad. pláne azt ne hogy megüssön vagy megalázzon. ha meg még látja is rajtad hogy megijedsz a viselkedésétől mégjobban felbátorodik.

Amikor direkt fel akar idegesíteni dolgokkal akkor bírd ki hogy ne reagálj rá..-mert akkor nem éri el a célját.

Amikor meg valamiért nyalizik,akkor azt meg használd ki te. mondogasd neki hogy iylenkor miért nincs nagy pofád,ilyenkor jó vagyok..?

A lényeg hogy mostantól "keményíts" be..!!

2016. okt. 10. 14:43
 4/11 anonim válasza:
68%

FÚJD LE PAPRIKASPRÉVEL.

[link]

2016. okt. 10. 15:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ő el lett kényesztetve velem ellentétben. De amikor nyalizik h o nalam akar aludni igergeti hogy tobbet nem lesz bunko stb persze nem hiszem el neki de kicsit megsajnalom mert ha nalam alszik tud viselkedni tok kedves aranyos meg minden.. Tizedikes vagyok évvesztes de bejáros vagyok kolis nem szeretnek lenni szoval meg erettsegi utanig biztos itthon fogok lakni ..
2016. okt. 10. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Vicces, hogy ma kistesók, kisdiákok szemtelenkedni mernek nagyobb testvérrel, nagyobb diákkal, tanárral. Amikor én voltam fiatal akkor ezt még évezredek óta bevált módszerrel kezelték, testi fenyítéssel.

Persze magára adó tanár, nagyobb diák, vagy nagyobb testvér indokolatlanul és az indokolthoz képest túlzóan ezt nem alkalmazta, mert azzal saját magát égette volna, de a szemtelen picik bizony párszor megkapták a magukét, és érdekes módon tanultak belőle.

2016. okt. 10. 15:34
 7/11 anonim válasza:
legyél határozott, mondd meg neki ha vmi nem tettszik
2016. okt. 10. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne aggodj ezt a szulok is nagyon jol latjak, csak nem akarnak hadakozni, probaljak az egyensuly megtartani. Ha nagyobbak lesztek ez majd vilagosabb lesz szamodra.

Javaslomszereltess zarat az ajtodra:)

2016. okt. 10. 18:49
 9/11 anonim ***** válasza:
...
2016. okt. 12. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Időben kell megnevelni, mert később csak rosszabb lesz.

Ha már anyátok nem teszi meg, tedd meg te.

Legyél határozott és kemény vele, rángasd meg egy kicsit ,hogy térjen észre ,vagy adj egy neki egy pofont ha hisztizik ,egyébként csak ki fogja használni a jó szíved.

2016. okt. 15. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!