Utálom a hugom viselkedését!?
Valószínűleg veled ellentétben nagyon el lett kényeztetve. Sok mindent nem tudsz tenni, mert ez a szülők felelőssége. Fogalmam sincs, hogy akarsz-e továbbtanulni, de ez esetben javasolnám a kolit, majd később a különköltözést. Amúgy aranyosak lehettek ketten. :D
Hidd el később biztos jól ki fogtok jönni egymással. Mit meg nem adtam volna, hogy legyen egy kicsivel fiatalabb húgom, talán a nőkkel kapcsolatos viszonyom is másként alakult volna.
te vagy az idősebb ,ne hagyd magad. pláne azt ne hogy megüssön vagy megalázzon. ha meg még látja is rajtad hogy megijedsz a viselkedésétől mégjobban felbátorodik.
Amikor direkt fel akar idegesíteni dolgokkal akkor bírd ki hogy ne reagálj rá..-mert akkor nem éri el a célját.
Amikor meg valamiért nyalizik,akkor azt meg használd ki te. mondogasd neki hogy iylenkor miért nincs nagy pofád,ilyenkor jó vagyok..?
A lényeg hogy mostantól "keményíts" be..!!
Vicces, hogy ma kistesók, kisdiákok szemtelenkedni mernek nagyobb testvérrel, nagyobb diákkal, tanárral. Amikor én voltam fiatal akkor ezt még évezredek óta bevált módszerrel kezelték, testi fenyítéssel.
Persze magára adó tanár, nagyobb diák, vagy nagyobb testvér indokolatlanul és az indokolthoz képest túlzóan ezt nem alkalmazta, mert azzal saját magát égette volna, de a szemtelen picik bizony párszor megkapták a magukét, és érdekes módon tanultak belőle.
Ne aggodj ezt a szulok is nagyon jol latjak, csak nem akarnak hadakozni, probaljak az egyensuly megtartani. Ha nagyobbak lesztek ez majd vilagosabb lesz szamodra.
Javaslomszereltess zarat az ajtodra:)
Időben kell megnevelni, mert később csak rosszabb lesz.
Ha már anyátok nem teszi meg, tedd meg te.
Legyél határozott és kemény vele, rángasd meg egy kicsit ,hogy térjen észre ,vagy adj egy neki egy pofont ha hisztizik ,egyébként csak ki fogja használni a jó szíved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!