Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak én utálom a rokonaimat?

Csak én utálom a rokonaimat?

Figyelt kérdés

Hihetetlenül megutáltam az unokatestvéreimet. Mindenki őket imádja.

Csak egy pótlèk vagyok ,pedig mindenbe segítek nekik amibe csak tudok. Ennek ellère csak arra vagyok jó nekik hogy amikor nincs ott a kis barátnőjük akkor ne unatkozzanak. De nekem ebből elegem van. Mièrt jó ez nekik? Az hogy megbántanak? Pedig pontosan tudják hogy rosszul esik. Tőlem mindent elvárnak , hogy csináljak meg ezt csináljak meg azt. Ès akkor amikor ott vagyok ès kijelentem hogy mennem kell a válasz: "jó is hogy mèsz" azt hittem hogy csak viccelnek de nem utána mondták is hogy komoly amit mondtak. Majdnem elsírtam magam. Vagy ma amikor a bárátnőjukkel játszottak ès felmentem hozzájuk a mamánkat keresve játszottak a bárátnőjukkel ,benèztem egy percet se marasztaltak. nekem a profán leszakadna egy hètig nem tudtam volna az illető szemèbe nèzni ha èn ezt csináltam volna. De úgy látszik csak nekem ilyen tiszta a lelkiismeretem. Kiskorunkba is mindig ezt csinálták. Minden ,minden rosszat rámfogtak ès mindig engem szidtak le amíg ők halál nyugodtan nèztèk mikor veszekedtek velem. Remèlem jó gyorsan eltelik mèg ez a nèhány èv, ès soha többè nem fogom őket keresni. Remèlem majd vissza kapják azt az egyedüllétet amit nekem adtak.

(Bocsi a hibákért)

Értelmes válaszokat pls.

2016. júl. 11. 22:34
 1/10 anonim ***** válasza:
A távol(abb)i rokonaim nem igazán érdekelnek, nem tartom velük a kapcsolatot.
2016. júl. 11. 22:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus "Ha nincs ló akkor jó a szamár is" eset.

Ha tudod, hogy ilyenek, minek mész és alázkodol meg? Ne foglalkozz velük, ilyen egyszerű. Nem kell látogatni őket, nem kell hozzájuk menni, ha hívnak, simán mond meg, hogy nem érdekel a képük..

Vagy lehetsz szamár is.. A te döntésed.

2016. júl. 11. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Itt egyedül te vagy a hülye...
2016. júl. 11. 22:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Csak azèrt mert ha egyáltalán nem beszèlek velük akkor ez mindenkinek szemét szúr. Tehát ha nem lát mondjuk az apjuk kèt napig a lányai közelében akkor mondja a szüleimnek hogy mi a bajom. Nekem kínos mikor szüleim kèrdik mi a bajom hiszen nem voltak ilyen hejzetbe nem nagyon èrtik meg .Számukra ez csak egy "kamasz panasz" ... aztán ott van a mamám csak ezzel piszkálna "hogy mi a bajom" esetleg meg is harakszik

Tehát a válasz: ha rosszba vagyok velük akkor az egèsz rokonsággal rosszba vagyok.

Nem vágyom a társaságukra sőt...

De azèrt kétnaponta váltók velük kèt szót hogy ne törjön ki a háború...

2016. júl. 11. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Kerek perec mondd el, hogy ez a helyzet és nem szeretnél velük lenni. Nem kényszeríthetnek. Köpnék a pofájukra.
2016. júl. 12. 05:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Szóval jaj mit szólnak a rokonok, szüleid ha nem foglalkoznál az unokatesóiddal. Ezek szerint szamár maradsz. A te döntésed.

Én mondjuk nem foglalkoznék velük, és ha megsértődik a rokonság, hát sértődjenek. Ha a szülők vagy bármelyik rokon kérdezné, hogy miért nem barátkozol az unokatesókkal, simán megmondanám az igazat. Azt, amit ide is leírtál, hogy ostobának tartanak..

De ha ezt nem mered megtenni akkor ne nyafogj.. Te döntésed minden.

Szamár leszel vagy sem..

2016. júl. 12. 09:21
 7/10 A kérdező kommentje:

Csak az a probléma mèg ha megmondom nekik akkor összevesznènk.Ès mivel majd megyünk velük nyaralni mit csináljak? Üljek egyedül aztán hozzájuk se szóljak?

De tudjátok mit nem èrdekel. Nem maradok szamár elegem van. Maradjanak a kis bárátnőjukkel. De Remèlem a fagyi majd vissza nyal. Köszönöm a válaszokat , felbátorítottatok :)))

2016. júl. 12. 09:32
 8/10 anonim ***** válasza:

En is utalom a rokonaimat. Nagykepu, bekepzelt senkik..soha nem keresnek meg, nincsenek.kozos programok, meg csak fb-on se valtottam veluk egy szot se. Ha egy evben egyszer latom a boltban oket, akkor meg se ismernek, mert szerintuk mi szegenyek vagyunk. (Ok gazdagok, orvos, meg kepviselo meg a franc tudja mi)

Utalom oket es nem is ismerem!!!

2016. júl. 12. 16:06
 9/10 Juca2003 válasza:

Nem vagy egyedül. Nekem az unokatesóm a szomszédom.

Megmondtam neki ha nem segítessz se az aratásnál se az állatoknél se a kertbe akko vissza lehet kötözni a városba. Ilyen egyszerü.

Bocs hogy kicsit parasztossan beszélek de vérbeli paraszt vagyok

2016. júl. 13. 15:08
 10/10 "Kovács" Ernő válasza:
én téged utállak
2016. júl. 29. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!