Utálom a bátyámat. Mit csinálhatnék vele?
Tesóm másfél évvel idősebb nálam és úgylátom nagyon hasonlit a te tesódra... Bár igaz ő nem annyira vészes mostmár. Ezt úgy értem el, hogy hagytam. Amikor látta, hogy nem érdekel a sok hülyesége akkor békénhagyott. Igaz tesóm nagyon az a tipus aki az érzéseit visszafolytja, mármint ezt arra értem, hogy nem mutatja, hogy kedvel, de tudom, hogy így van mert látom néha-néha a viselkedéséből. Ezt most azért mondtam el mert egy cipőbrn járunk (és amúgy tényleg hasonló sztorink van mert tesóm szintén matekzseni én pedig szeretek lovagolni). Szóval szerintem a megfelelő taktikák amik bálam beváltak azok ezek:
-hagyom, hogy csinálja az eszét
-megmondom neki konkrétan, hogy amit csinál rettentő gyerekes és az ő korában ez már ciki
-megpróbálom megérteni és hülyülök énis vele
-arra gondolj, hogy a te helyzetedben 2 év és elmegy szóval jó emlékeket akarj vele mert utánna bánni fogod, hogy utáltad
-megkéred szép nyugodtan, hogy téged ez idegesit és hagya abba
-lepd meg (komoly! pl.:csinálj neki egy Nutellás kenyeret és lehet, hogy a sokkos állapotában megenyhül)
-csináld te is ugyanazokat mint ő(bár tapasztalatból mondom, hogy ez nem a legjobb ötlet)
De ami biztos, hogy ne csináld azt amit eddig, mert ha látja, hogy fel tud vele idegesiteni még folytatni fogja. Ja és persze örülj mert a legtöbb 17 fiú éves csak magával és a barátjaival van elfoglalva.
Remélem tudtam segiteni! :)
Miért nem neveted ki és hagyod a fenébe?
Ha nem foglalkozol vele, nem fog zavarni... komolyan ez az egyik legnagyobb bűne, hogy nem tetszik a hangja? A többi tényleg tud idegesítő lenni, de ha nem veszed magadra, akkor nem fogja csinálni.
Tudod: akit lehet idegesíteni, azt bizonyos emberek idegesítik is a végletekig. Nem szép tőlük, de ez van.
Nevesd ki és ne foglalkozz vele. A legjobban az idegesít fel mindenkit (így valószínűleg bátyádat is) ha levegőnek nézik :)
Szüleidet ezek nem zavarják? Nem szólnak rá?
Nem azért, de kicsit neveletlennek is tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!